Laine parklas olevad autod võtsid jalutajatelt tee

Spaahotell Laine juures parkisid autod vastu Väikese viigi äärt nii, et mööda sealt ei pääsenud. Malle-Liisa Raigla

Spaahotell Laine parklas pargivad luigemaja juures autod nii vastu Väikese viigi äärt, et ümber viigi jalutada soovijad sealt mööda ei pääse.

„See on lubamatu,” ütles Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu.

Sama kinnitas ka Laine juhataja Irene Väli. Sealse parkimise korraldamine on spaahotell Laine ülesanne. Väli pakkus, et äkki oli parkla nii täis, et mujale ei olnud parkida ning lubas asja kontrollida. Väli arvas, et võib-olla tuleb parkla tõkked ümber tõsta, et ka jalutajatele ruumi jääks.

Mäesalu lubas, et suve lõpus läheb Laine ümbruses teekatte uuendamiseks, siis kontrollivad nad ka parkimise üle.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
4 aastat tagasi

Milline katastroof!

jalutaja
4 aastat tagasi

Kas te tõesti nii kiiresti jõuate, et juba suve lõpuks muudate tee jalakäijatele läbitavaks? Ootaks ikka järgmise aastani 🙂 Jääb mulje, et ei linnavalitsus ega spa juhtkond ei tea kõnniteel asuvast tõkkest mitte midagi. Milleks see tõke sinna üldse pandi?

Õhtune jalutaja
4 aastat tagasi

See on päris tavapärane vaatepilt. Käin seda teed igapäevaselt. Mõtlema paneb, mismoodi saavad sealt mööda erivajadusega inimesed, kes sõidavad ratastooli või muu liiklusvahendiga, isegi rulaatoriga poleks sealt mööda saanud. Kuidas saab nii parkida, et kaasinimese peale üldse ei mõtle.
Mõttekoht on ka Laine juhtkonnale, kes on piirded lasknud paigaldada poolele kõnniteele. Nii tekibki linna külalisparkijal mulje, et see on lihtsalt Laine parkimisala.
Samasugune parkimiskunn oli 8 juuli õhtul parkinud kinni Jalaka tn kõnnitee ( endise ühiselamu ees).
Kõnnitee ei ole mõeldud autodele parkimiseks!

vahest nii
4 aastat tagasi

Väga ei usu, et parkimisega kitsas oli. Pigem on ikka mõni külastaja nii boss, et jalakäijad võib õigusteta jätta küll. Mis nad ikka jõlguvad siin, MINA sõidan autoga uks ette.

Mia
4 aastat tagasi

Tore, et Haapsalus ja Laines palju külastajaid on, et parklasse enam ära mahu ning rõõm kuulda, et lõpuks tehakse ka see inetu kõnniteelõik korda.

Täpp
4 aastat tagasi

Kas ruumi parkida on ,või ei ole-peab ikka reegleid jälgima.Meie vanalinna tänavadtel on ju enamasti üks sõidurida täis pargitud.Peab olema ettevaatlik enne, kui hakkad kurvi peale jõudma,…Kas saad ikka parkivatest autodest mööda enne ,kui keegi vastu tuleb.