Politsei: arestimajas olnud mees lõi abipolitseinikku

Lääne Elu

info@le.ee

Kiiruskaamera Paliveres. Foto: Urmas Lauri

Möödunud nädalal registreeriti Läänemaal kokku kaheksa kuritegu, millest üks oli vägivald võimuesindaja suhtes. “Nimelt 4. juulil teatati, et Haapsalu politseijaoskonna arestimajas lõi 37-aastane mees ametikohustusi täitnud 46-aastast abipolitseinikku. Politsei pidas 37-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Juhtum leidis aset, kui joobes mees rikkus avalikku korda ja teda parasjagu kainenema toimetat,” ütles Haapsalu jaoskonna juhtivuurija Vello Palmits.

Eelmisel nädalal anti neljal korral teada ka vägivallajuhtumitest, mille suhtes tuli alustada kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel. Kõik need juhtumid olid seotud üleliigse alkoholi tarvitamisega, mille käigus tekivad konfliktid, mis paraku sageli päädivad vägivallaga.

Registreeriti ka 53 väärtegu, millest 38 olid kiiruseületamised liikluses, suurem osa kiiruseületajaid tabati maanteel.

“Tabatud kiiruseületajatest kõige enam ületas kiirust autojuht, kes sõitis lubatust 30 km/h kiiremini,” lausus Palmits.

Laupäeva, 4. juuli õhtul reageerisid politseinikud väljakutsele, kus abi vajas naine, kes ei saanud enam vannist välja. Politseinikud aitasid naise vannist välja tõsta, õnneks oli temaga kõik korras.

“Saabuval nädalavahetusel toimub Ameerika autode üritus, mis toob linna kindlasti rohkem rahvast. Politseinikud on sel ajal väljas täiendatud jõududega, et tagada avalikku korda ja rahustada liiklust. Linnas liigeldes tasub arvestada, et vanalinn võidakse liiklusele sulgeda,” ütles Palmits.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pook
3 aastat tagasi

Meie poisid annavad ka vahest mõne tohlaka, kui närvidele käivad. Muidu kõrvakiilude jagamine on igapäevane asi.

Härra Õ
3 aastat tagasi

Mis mõttes on naisega kõik korras, kui ta vannist välja ei saa?? Täiesti arusaamatu ja segane jutt!

moori tiit
3 aastat tagasi
Reply to  Härra Õ

oli ise kohal , nii et seal oli kõik tibi Tobi …..

Arvestades senist
3 aastat tagasi

…Haapsalu kohtupraktikat saab pätt rahalise kopenstsiooni ja politseinik 3 aastat, millest koheselt läheb vanglas ärakandmisele kaks. See Ekre ju lubas kohtureformi,aga ju pole julgust.Või tahet….

misasja
3 aastat tagasi

pole julgust? Vaevalt julgusest puudu on, pigem liiga palju takistusi on tee peal ees. Eestis pole hetkel ainuvõim, kuidas mõni sellest aru ei saa. Puudub julgus IRW. Ma ütleks, et teil puudub mõtlemisevõime hoopis!

Postimees
3 aastat tagasi

Politseiametnik on diagnoos. Kahju…

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Sind, klouni, on vist kogemata valmis tehtud, nagu tööõnnetus avalikus majas!

koluveres
3 aastat tagasi
Reply to  juss

ainult pandi nimeks juss jne

K.S
3 aastat tagasi

Hädapätakad, kohe kui keegi lööb siis Lääne Elule, nagu emmele, kaebama…Äkki ollakse ise pisut mökud kui iga suvaline jota liiga teeb???

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  K.S

no ei tohi ju midagi teha, eriti abipolitseinik, kellel on õigus ainult jälgida. Seadused on nii homoks tehtud lihtsalt. Kõigil on suva ja ühiskonna moraalne allakäik ongi mingi suurema plaani eesmärk järelikult.

Karavan
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Mis seal ikka, lööja keeras endale jama kokku. Hakati viima kainenema, aga kambrisse jõudis juba oluliselt kehvemal põhjusel.
Löömine ei ole lubatav, ei tavakodaniku, enda lähedase ja ka mitte teenistusülesandeid täitva isiku. Sellised lööjad peavadki karistuse saama, sama ka solvajatega.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Karavan

juba hakkasin plussi teie kommntaarile panema, aga viimase sõnaga rikkusite selle küll ära, nii et miinus selleeest. See on väga libe tee, see karistamine solvamiste eest ja vihakõnede jne. Kes seda määrab, et on solvav või vihakõne ah? See kes võimul parasjagu on eksju! Füüsilise vägivallaga on asi lihtne, see pole lubatud ja kõik, pole mitte mingisugust erinevat arusaamist.

Karavan
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Teil on õigus enda arvamusele.
Solvangu all pidasin silmas ikka üheselt selgeid fraase. Mille kasutaja hiljem peab olema valmis ka vastutama, mitte halama, et ütles kellelegi teisele või mõtled muud jms..
See teid kirjeldatud teema on jah pisut keerulisem.

siiboja
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

kunagi oli tubli KEK i autojuht SIRTSU MARGUS kinni võetud , kuna vägistas natuke ……, hiljem siis oli mundris juba ja veel hiljrm PREFEKT ,

Jäme
3 aastat tagasi
Reply to  K.S

On kamp paksukesi koos kes eilseid saiakesi bensukast kuldavasti nuruvad… Vormis turskeid selle küll näha pole.

Pamp
3 aastat tagasi

No vene poisid nii 40-50 vanuses annavad pidevalt politseinikele kitli peale ja pärast veel trepikojas naabritele ka selle eest, et need kitse panevad ja esimesi kohale kutsuvad. Kui isegi juhtub, et kambrisse viiakse, siis järgmisel hommikul on vabad mehed nagu Ivo Shenkenberg.
Nii uskumatu, aga tõsi jutt.

Pamp
3 aastat tagasi
Reply to  Pamp

See kes praegu miinuse pani ongi ilmselt üks neist, kes trepikojas kitli peale venelaste käest saab. Arusaadav, minu kaastunne.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Pamp

Veel üks tööõnnetus!

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Võibolla joob liiga palju ja siis hakkab vaimusilmas jubedusi nägema. Võõrutusnähud ongi sellised väidetavalt – hirmsad