Virtsu merepäev jääb tänavu ära

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Virtsu merepäev on olnud Virtsu kandi aasta tähtsündmus. Christin Mäemets

Virtsu iga-aastane peaüritus, merepäev, jääb sel aastal traditsioonilisel moel pidamata. Virtsu merepäevi korraldava Virtsu arenguseltsi eestvedaja Jüri Mõniste sõnul on ürituse ärajätmise põhjus nii rahvakogunemise vältimine kui ka sponsorid.

„Üks asi on see, et meil on üritusel sponsoriteks ettevõtjad ja kui nad küsivad ise toetust, siis on näotu, kui nad merepäevi toetavad,” ütles Mõniste.

Mõniste lisas, et oma roll ürituse ärajätmisel on siiski ka rahvakogunemistele seatud piirangutel. „Ega keegi ütle sada protsenti, mis juulis toimuma hakkab,” ütles ta. Et üritusi on sel suvel vähevõitu, võivad merepäevad Mõniste sõnul kohale meelitada palju võõrast rahvast, kellel pole kuhugi minna. „Ja siis ei julge Virtsu inimesed võibolla välja tulla,” lisas ta.

Mõniste ütles, et siiski on plaanis merepäevade ajal üle interneti tegevust pakkuda. „Üritame üle neti teha fotovõistluse, orienteerumismängu, võib-olla saab mingi laulukese netti lasta,” rääkis Mõniste.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments