Prügi kolib linnast metsa

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Aheldatud prügikast Paralepa metsas. Lemmi Kann

Aheldatud prügikast Paralepa metsas. Lemmi Kann

Kuna üritusi tuleb sel aastal vähem kui tavaliselt, jääb suvel Haapsalus tekkimata umbes 20 tonni prügi, samas jõuab seda nüüd rohkem terviseradadele ja metsadesse, sest inimesed käivad rohkem looduses.

Juba mõnda aega on liiklus Paralepa metsa terviserajal tihedam kui varasematel aastatel, sest eriolukorra tõttu otsivad inimesed tegevust. Koos inimestega on Paralepa terviseraja ja ka Uuemõisast Rohukülani ulatuva kergeliiklustee äärtesse tekkinud prügi. Peamiselt on tegu suitsukonide, toidupakendite, pudelite, väikeste kilekottide ja salvrättidega. Prügi kontsentratsioon on suurem just pinkide ümbruses, kuhu istutakse jalga puhkama. Ühtegi prügikasti kummagi tee ääres eelmisel nädalal polnud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mari
3 aastat tagasi

Väga tore! Hea, kui siis neid kaste tühjendatakse ka. Pullapää ninas on kastid 2 aastat tühjendamata. Mis mõte nendel siis on, ei tea.

no misasja
3 aastat tagasi
Reply to  Mari

Te valetate! Ma ei usu teid!

Vedra mees
3 aastat tagasi

Kui inimesel pole kodust kasvatust ega sisemist kultuuri, siis ei aita ka prügikasti pingi kõrvale panemine: “mina ja maailm ning ei lähe mulle korda”, et teekaaslased astuvad minu jälgedes, sama ka liikluskultuuriga st sõidan nagu tahan või nii kiiresti kui tahan ja mulle ei lähe korda mõni liikluseeskiri või hea käitumise tava või bussipeatuse hängivad ja räuskavad noored, kes loobivad laiali joogitaarat ja suitsukonisid, keda ei peata ka politsei poolt korrale kutsumine.

normaalne
3 aastat tagasi

Need ei ole inimesed . Isegi mitte sead vaid palju hullemad olendid !