0

Mäger eksis Nõva kortermaja keldrisse

Nõva kortermaja keldrist püüdsid Nõva päästjad mägra. Janno Osa

1. mail kell 8.49 sai häirekeskus teate järelevalveta jäetud lõkkest Lääne-Nigula vallas Rannakülas. Päästjad kustutasid lõkke.

2. mail kell 12.06 said päästjad väljakutse Lääne-Nigula valda Nõva külla, kus kortermaja keldrisse oli ära eksinud mäger. Loom oli roninud sisse keldriaknast ning omal käpal enam sealt välja ei pääsenud. Päästjad aitasid looma puuri ning viisid ta loodusesse tagasi.

1. mail kell 12.13 said päästjad väljakutse Lääneranna valda Esivere külla, kus põles kulu, kadastik ja noored männid. Teadmata põhjusel süttinud kulupõlengust oli haaratud 2 hektarit, mille päästjad vee ja kululuudadega kustutasid. Sündmus lõpetati kell 13.21.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz