Haapsalu spordikool saatis treenerid puhkusele

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu spordikooli direktor Mati Seppi. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu spordikooli direktor Mati Seppi. Foto: Arvo Tarmula

Eriolukorra tõttu on Haapsalu spordikool nagu tavakoolidki suletud ja treenerid ametlikul puhkusel.

Spordikooli direktori Mati Seppi sõnul oli spordikoolis töötavate treenerite puhul varem sageli probleem, et kõiki puhkusepäevi ei õnnestunud välja võtta, nüüd on võimalik need päevad kõik ära puhata.

Spordikooli õpilastele on treenerid kodus olemise ajaks ülesanded kätte jaganud ja suuremad oskavad juba ise neid täita ja ennast ka jälgida. „Eks see ole nagu tavakooliski – kes viitsib õppida, see õpib, kes ei viitsi, see ka ei tee,” ütles Seppi.

Seppi sõnul peaks lähiajal selguma, kas mai teisest pooles saab juba mingil moel taas treenimisega algust teha.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Iembit rotman
Iembit rotman

Kas teab kus elab rotman ingrit

wpDiscuz