3

Politseinikud leidsid autoga Kasari jõkke sõitnud 33-aastase mehe surnukeha

Otsingud Kasaril. Silver Raidla

Eile hilisõhtul sai häirekeskus teate Lääne-Nigula vallas Keskkülas teelt välja Kasari jõkke sõitnud autost. Politseinikud leidsid täna tuukrite abiga veest auto ning selle roolis olnud 33-aastase mehe surnukeha.

Teade teelt välja Kasari jõkke sõitnud sõiduautost laekus häirekeskusele eile kella 21.40 paiku. Sellele reageerisid päästeametnikud ja politseinikud, kuid pimeduse ja jõevee sügavuse tõttu ei olnud võimalik koheselt tuvastada auto asukohta.

Lääne prefektuuri operatiivjuhi Margus Toomsalu sõnul kaasasid politseinikud auto ja seal viibinud isiku otsingutesse eile öösel tuukrid, kes jätkasid otsinguid täna hommikul. Otsingutesse kaasati ka sonar. „Täna kella 10.40 paiku leidsid tuukrid Kasari jõest umbes kolme meetri sügavuselt sõiduauto Mercedes-Benzi ja selle roolis olnud 33-aastase mehe surnukeha,“ rääkis ta.

Toomsalu sõnul viibis mees esialgse info kohaselt autos üksinda ja tema surma põhjuse selgitab välja ekspertiis. „Ka juhtunu üksikasjad on selgitamisel,“ lisas ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
väga kurb
väga kurb

oli see keegi kohalik või ?

Ei saa aru?
Ei saa aru?

Oli see enesetapp?

Leiddid
Leiddid

Ikka tuukrid

wpDiscuz