Politseinikud leidsid autoga Kasari jõkke sõitnud 33-aastase mehe surnukeha

Otsingud Kasaril. Silver Raidla

Eile hilisõhtul sai häirekeskus teate Lääne-Nigula vallas Keskkülas teelt välja Kasari jõkke sõitnud autost. Politseinikud leidsid täna tuukrite abiga veest auto ning selle roolis olnud 33-aastase mehe surnukeha.

Teade teelt välja Kasari jõkke sõitnud sõiduautost laekus häirekeskusele eile kella 21.40 paiku. Sellele reageerisid päästeametnikud ja politseinikud, kuid pimeduse ja jõevee sügavuse tõttu ei olnud võimalik koheselt tuvastada auto asukohta.

Lääne prefektuuri operatiivjuhi Margus Toomsalu sõnul kaasasid politseinikud auto ja seal viibinud isiku otsingutesse eile öösel tuukrid, kes jätkasid otsinguid täna hommikul. Otsingutesse kaasati ka sonar. „Täna kella 10.40 paiku leidsid tuukrid Kasari jõest umbes kolme meetri sügavuselt sõiduauto Mercedes-Benzi ja selle roolis olnud 33-aastase mehe surnukeha,“ rääkis ta.

Toomsalu sõnul viibis mees esialgse info kohaselt autos üksinda ja tema surma põhjuse selgitab välja ekspertiis. „Ka juhtunu üksikasjad on selgitamisel,“ lisas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
väga kurb
3 aastat tagasi

oli see keegi kohalik või ?

Ei saa aru?
3 aastat tagasi

Oli see enesetapp?

Leiddid
3 aastat tagasi

Ikka tuukrid