Politsei: Uuemõisas ründas üks mees teist, Taeblas politseinikke

19. aprillil sai politsei teate, et Uuemõisa külas lõi 20-aastane mees koos seni tuvastamata isikutega 18-aastast meest, kes sai viga.

17. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et Taebla alevikus Haapsalu maanteel rünnati ametikohustusi täitvaid 51- ja 46-aastast politseinikku. Politsei pidas juhtunus kahtlustatavana kinni 23-aastase mehe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pamp
4 aastat tagasi

No seda me nägime kõik videost kes keda ründas ja ründav pool ei olnud need bussijaamas istuvad tatid. Osad haapsalu politseinikud võtavad seda isikliku solvanguna, kui nolgid neile eitavalt vastavad või näiteks keskmist sõrme näitavad. Politsei peaks seaduse järgi meetmeid rakendama, kui on oht või seaduse jäme rikkumine, aga vastus nolgi poolt et ei saanud aru pole põhjus jõudu rakendada, vaid politseiniku isiklik vimm ja kibestumine. Oli selline ment nagu Luik, kes ägestus täpselt samuti ja kus ta nüüd on. Neid haapsalu politseinike ridasid tuleks veelgi korrigeerida.
Praakida välja ebastabiilse psüühikaga nagu antud juhul on too 46-ne politseinik.

Hoopis
4 aastat tagasi
Reply to  Pamp

Neid ridasid siin tuleks korrigeerida. Kurb, et meil siin Eestis debiilikud elavad 🙁

pea puu
4 aastat tagasi
Reply to  Pamp

Eriolukorral on reeglid, mida täidetakse. Mis arusaamatuks jäi?

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Pamp

Kas Teie olete rumal?