0

Politsei palub 2+2 reegli rikkujatest teada anda

Tähelepanelikud kodanikud andsid möödunud nädalal politseile hädaabinumbril 112 teada neist inimestest, kes ei pea kinni 2+2 reeglist.

Reegel tähendab, et koos võivad liikuda kaks inimest, kes peavad teistega hoidma vähemalt kahemeetrist vahet. Suuremad pered – näiteks ema, isa ja kaks last – võivad siiski muretult koos käia. „Tänan kõiki, kes aitavad kaasa koroonaviiruse leviku tõkestamisse ja suhtuvad piirangutesse mõistvalt,” ütles Haapsalu piirkonnavanem Indrek Tohter.

Möödunud nädalal alustasid Haapsalu jaoskonna politseinikud kolm kriminaalmenetlust, neist kaks panid toime inimesed, kes varemgi politsei huviorbiidis olnud. Ühel juhul oli tegu vargusega kauplusest ja teisel juhul juhiga, kes koduvalt ilma vastava kategooria sõiduki juhtimisõiguseta autorooli istunud.

„Tahan meelde tuletada, et istudes autorooli ilma vastava kategooria sõiduki juhtumisõiguseta, ohustate teadlikult nii ennast kui ka teisi inimesi liikluses. Seetõttu palun kõigil, kes märkavad liikluses mõne sõiduki puhul tavatut käitumist, sellest politseile hädaabinumbril 112 teada anda,” ütles Tohter.

Lisaks registreeriti nädala jooksul Läänemaal 13 väärtegu, neist üheksa olid seotud liiklusalased rikkumised.  Ühel juhul alustasid politseinikud  väärteomenetlust öörahu rikkumise juhtumis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz