Nädalaga lisandus Läänemaal 33 töötut

Töötukassa. Foto Arvo Tarmula
Töötukassa. Foto Arvo Tarmula

Möödunud nädala lõpu seisuga oli Läänemaal 641 töötut, nädala jooksul lisandus 33 töötut, koondamisest on teatanud kaks ettevõtet.

Läänemaal on töötute arv nädalaga tõusnud 5,4%, töötuse määr on 7,2%.

Töötukassa kommunikatsioonispetsialisti Lauri Kooli sõnul on Läänemaal koondamisest teatanud kaks ettevõtet – Baltic Hotel Group ehk Promenaadi hotell ja Karja tänaval asuv kodutekstiilipood Teaspon.

Hotellil on plaanis töötukassa andmeil koondada kaheksa inimest. Möödunud aasta lõpu seisuga töötas hotellis 45 inimest.

Samuti plaanib kodutekstiili pood Teaspon koondada inimesi üle-Eesti ja oma viis poodi kinni panna. Seetõttu koondab Teaspon ka Haapsalu poe kaks töötajat. „Koroona oli asi, mis nüüd asja lõplikult paika pani,” ütles Teasponi juhataja Pille Õng.

Üle-eelmise nädala lõpus oli Läänemaal registreeritud töötuid 608, kuu aega tagasi oli töötuid 552. Kuuga on töötute arv tõusnud 16,1%.

Aasta tagasi samal ajal oli Läänemaal registreeritud töötuid 551.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments