Rannarootsi keskus valmistub poode sulgema

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Rannarootsi keskus. Foto: Urmas Lauri
Rannarootsi keskus. Foto: Urmas Lauri

Rannarootsi keskuse juhataja Jekaterina Astanovskaja sõnul praegu kindel vaid üks – lahti jäävad Selver ja Benu apteek.

„Me firma juhtkonnaga tegeleme praegu olukorra haldamisega, valitsuse otsus sulgeda poed kaubanduskeskustes tuli ju alles eile õhtul,“ ütles Astanovskaja.

Valitsuse otsuse järgi jäävad avatuks toidupoed, apteegid, telekommunikatsiooni ettevõtete müügikohad, pangakontorid, pakiautomaadid ning kauplused, kus müüakse või laenutatakse abivahendeid ja meditsiiniseadmeid abivahendi kaardi või meditsiiniseadme kaardi alusel. Söögikohtades on lubatud vaid toidu kaasamüük.

Söögikohti on Rannarootsi keskuses kaks – Cafe Tallinn ja Pizza Grande. Mis nendest saab, ei ole veel teada. „Cafe Tallinna ja Pizza Grandega me võtame täna ühendust ja küsime, mis plaanid neil on – kas nad hakkavad toitu kaasamüügiks pakkuma või mitte. See on puhtalt nende endi otsus, kas nad soovivad avatuks jääda või mitte,“ selgitas Astanovskaja.

Kuidas mõjutab valitsuse otsus kaubanduskeskuse omanikfirmat Direct Invest Group OÜ-d, on Astanovskaja sõnul veel liiga vara rääkida. „See kõik on alles nii värske. Juhatus vaatab üle, mis ja kuidas saab üürilepingutega. Me tegeleme sellega praegu,“ ütles ta.

Valitsus vaatab piirangud üle kahe nädala möödudes.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments