Haapsalu linnavalitsus peab reedel koroonakoosolekut

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Lemmi Kann
Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Lemmi Kann

Haapsalu linnapea Urmas Sukles kutsus reedeks kokku linna allasutuste juhtide koosoleku, et arutada, milliseid meetmeid peaks koroona leviku takistamiseks rakendama.

„Ega me ju praegu ei tea, mis seis reedeks on – võib-olla peaminister Jüri Ratas keelab juba alates homsest kõik rohkem kui saja inimesega üritused ära,” nentis Sukles.

Eile käis Sukles Eesti linnade ja valdade liidu koosolekul, kus terviseamet andis olukorrast ülevaate. „Täna olukord väga hull ju veel pole, aga Itaalia pealt on näha, kui hulluks võib minna. Kindlasti me ise üle reageerima ei hakka, Haapsalu linn järgib täpselt vabariigi valitsuse ja terviseameti antud korraldusi,” ütles Sukles.

Täna peab koosolekut sihtasutuse Läänemaa maakonna turvalisuse nõukogu. „Muude küsimuste seas on päevakorras ka koroonaga seonduv,” kinnitas sihtasutuse juht Anu Kikas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enriko
4 aastat tagasi

Hr. Sukles! Te olete õppinud arst ja väidate, et ‘üle reageerima’ ei hakka. Huvitav, mida oleks analoogses situatsioonis öelnud Haapsalu sõjaeelne linnapea dr. Hans Alver (kel tõenäoliselt oli ka Hispaania gripi kogemus)?. Sest kui järjepidevalt jälgida kõikvõimalikke uudiskanaleid, Hiina sündmusi ja Itaalia sündmusi, peaks arstist linnapea olema Terviseametist pigem sammu võrra ees, mitte ootama ametlikke soovitusi. Isegi WHO rääkis juba ammu pandeemiaohust ning viimases hädas kuulutas pandeemia ka välja. Unistada massiüritustest ja turismist praeguses katku maaletoomise faasis, kõlab vastutustundetult. Jumal tänatud, et Haapsallu polnud märtsiks planeeritud rahvusvahelist spordiüritust nagu Saaremaale, kus toimus mitmeid riigisiseseid nakatumisi ja katku laialisaatmine üle Eesti… Loe rohkem »

Vein
4 aastat tagasi

Kaju, et seltsimees Suklesel enda pea ei vaarita. Peab suniseid saama. Ehk palkagi üleliia mskstud talle

Jäme
4 aastat tagasi

Ootame siis tulemusi. Karilaid pidi koroonas kõva tegija olema.

Vein
4 aastat tagasi
Reply to  Jäme

Ei, Jaanusel pidi puukepiga munamäng käpas olema.