Haapsalu linn loobus perearstikeskuse osaluse ostust

Perearst Krista Raag (vasakult) ja pereõde Nadja Baikova. Foto: Urmas Lauri

Perearst Krista Raag (vasakult) ja pereõde Nadja Baikova. Foto: Urmas Lauri

Aasta alguses pensionile läinud Haapsalu perearst Ilme Leova soovis oma osalust perearstifirmas OÜ Peretohter müüa Haapsalu linnale, kuid linnavalitsus keeldus sellest.

Leova osaluse väljaostmise eesõigus oli tema äripartneril Krista Raagil. Raag eraisikuna ettevõtet osta ei soovinud. Seejärel pakkus Leova oma osalust perearsti praksises Haapsalu linnavalitsusele müüa.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karvik
4 aastat tagasi

Igal aastal koolitab riik (ka Haapsalu) maksumaksja raha eest sadu arste ning õdesid ja ikka neid pole ? Oleks viimane aeg lõpetada Soomele (ja ka teistele riikidele) tööjõu koolitamine.Ja teha õppijaga leping,kus ta maksaks välismaale või muule tööle minnes kõik õpingud kinni. Miks me üldse makse maksame,kui isegi arstiabi varsti enam ei saa ??

Linlane
4 aastat tagasi
Reply to  Karvik

Ja mitte ainult Soome, vaid ka suurematesse tõmbekeskustesse nagu Tallinn,Tartu,Pärnu…
Inimlikult enam tegutseda ei saa-tegutsema peab radikaalselt ja kindlameelselt!

Oleks aeg juba tegutseda
4 aastat tagasi

Kas Haapsalu elanike õigusi ei ole rukutud sellega, et peab kogu aeg mõtlema, kas normaalne (lihast ja luust) arst, mitte Sukles, võtab vastu inimesi. Haapsalu elanikkond on enamasti vanad inimesed ja see probleem ei ole neile nalja asi. Meil pole vaja trammi, pole vaja rongi….. Aga otsustage ometi!!!

Aleks
4 aastat tagasi

Ja ometi teeb LE EKREt maha lehest leheni. Häbi teil olgu!

aastapäev
4 aastat tagasi
Reply to  Aleks

Ja mida on EKRE ette võtnud ,et meil puuduv arst oleks leitud.Proua M:Helme vahel teeb mõne kirjutise lehte aga sel teemal on ka tema poolt vaikus. Suklese videohuumor oli asi omal kohal

Postimees
4 aastat tagasi
Reply to  aastapäev

See nn. VIDEOHUUMOR…
dr. Mengele vastu võtule on veel vabu aegu?