Detailplaneeringu algatamine – Majaka, Nõmme küla, Haapsalu linn

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 8.01.2020 korraldusega nr 14 algatati Haapsalus linnas Nõmme külas paikneva Majaka kinnistu (reg nr 1026932) detailplaneering (katastritunnus 67401:001:1940), kinnitati lähteseisukohad ja otsustati mitte algatada detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist.
Planeeritava ala suurus on ca 1,7 ha. Planeeringu koostamise vajadus tuleneb kinnistuomaniku soovist jagada elamumaa kinnistu väiksemateks elamumaa kruntideks, planeerida kruntidele ehitusõiguse ning arhitektuursete ja ehituslike hoonestustingimuste määramine. Planeeritav ala on Ridala valla üldplaneeringu kohaselt juhtfunktsiooniga väikeelamute maa. Algatatav detailplaneering vastab üldplaneeringule.
Otsusega saab tutvuda Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments