Detailplaneeringu algatamine – Majaka, Nõmme küla, Haapsalu linn

Avatar

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 8.01.2020 korraldusega nr 14 algatati Haapsalus linnas Nõmme külas paikneva Majaka kinnistu (reg nr 1026932) detailplaneering (katastritunnus 67401:001:1940), kinnitati lähteseisukohad ja otsustati mitte algatada detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist.
Planeeritava ala suurus on ca 1,7 ha. Planeeringu koostamise vajadus tuleneb kinnistuomaniku soovist jagada elamumaa kinnistu väiksemateks elamumaa kruntideks, planeerida kruntidele ehitusõiguse ning arhitektuursete ja ehituslike hoonestustingimuste määramine. Planeeritav ala on Ridala valla üldplaneeringu kohaselt juhtfunktsiooniga väikeelamute maa. Algatatav detailplaneering vastab üldplaneeringule.
Otsusega saab tutvuda Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz