Sadakond Vene turisti võtab uue aasta vastu Haapsalus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Aastavahetus haapsalus Vene turiste ei tõmba. Arvo Tarmula

Haapsalus asuvas Laine spaas on uut aastat vastu võtmas sadakond turisti Venemaalt.

Vene turistide kõrgaeg on Laine administraatori Andra Välja sõnul siiski november-detsember, aga ka jaanuari esimesed nädalad. „Ikka sügise poole ja aasta algus, kui on Haapsalus vene laat,” ütles Välja. Aastavahetuse pidu Laines on eestikeelne – õhtut juhib Sepo Seeman. „Nii et valdavalt on meil praegu puhkamas ikka eestlased,” ütles Välja.

Fra Mare müügijuht Piret Piiper-Sokolov ütles, et maja on täis, turiste on ka Venemaalt, aga vähe. „Aastavahetuse peol osaleb kümmekond, puhkamas on rohkem,” ütles Piiper-Sokolov. Suur grupp Venemaalt – 42 turisti – saabub kohe aasta alguses 2. jaanuaril.

„Aastavahetuseks võib-olla minnakse rohkem Tallinnasse, meile tullakse uue aasta alguses,” ütles Piiper-Sokolov.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kont
4 aastat tagasi

Sai paar aastat tagasi käidud seal framares tuttavatel külastajatel külas. See on täiesti Veneaegne koht. Toad imeväiksed ja vanade kineskooptelekatega. Mul on kahju nendest turistidest, kes siia tulevad, sest saaksid selle raha eest kasvõi Türgis puhata.

Triibik
4 aastat tagasi

Väga õige valik turistide poolt !Loodame,et kohalikud kõrid tugeva tuulega liialt rakette laskma ei hakka .🍻 Sest puumajad kipuvad tuld võtma.