Haapsalus broneeritakse öömaju juba järgmiseks suveks

Elen Freivald

elen@le.ee

Haapsalu Fra Mare turundus- ja müügijuhi Piret Piiper-Sokolovi sõnul on ette tulnud, et boneering vormistatakse sõna otseses mõttes parklas. Elen Freivald

Haapsalu majutusasutused on koroonapiirangute kadumise järel saanud uue hingamise – turism on taas elavnenud ja ööbimiskohti broneeritakse nii jooksvalt kui ka järgmise suve suursündmuste ajaks ette.

Eelkõige on suurenenud siseturistide arv. „Eestimaa on hingama hakanud, sest tullakse nii Tallinnast, Paidest, Otepäält, Valgast kui ka Tõrvast,” loetles Päeva Villa administraator Algi Martson.

Turismiinfokeskuse projektijuhi Olari Nebokati sõnul on inimeste teadlikkus majutusettevõtete broneerimiskeskkondade osas aastatega suurenenud. „Majutuse otsimine on tehtud inimese jaoks lihtsaks, sest booking.com ja muud majutuskeskkonnad annavad põhjaliku ja hea ülevaate,” ütles Nebokat. Öömaja saab leida ka Airbnb kaudu, kuid see on mõeldud pigem külaliskorteritele.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
2 aastat tagasi

Kuidagi kahtlaselt palju on Haapsalusse tekkinud majutusasutusi,külaliskortereid jne. eestlased reisivad väga palju nii siin kui välismaal,sõidavad suht kallite autodega,meri on täis jahte ja kaatreid üks uhkem kui teine,ostavad megahinnaga kortereid aga riigieelarves haigutab puudujääk ?
Paratamatult tekib küsimus kus on see must auk mis meie maksud neelab või käib igal tasandil maksude “optimeerimine” ?

Mõnus koht
2 aastat tagasi

Ma panin juba oma 100 a juubeliks kohad kinni – aastaks 2070. Mine tea, kas siis enam võtta olekski.

Kohalik
2 aastat tagasi

Tore,et ka külalised on aru saanud,et Haapsalus on hea ja rahulik olla.