Lääne Elu paberleht neljapäeval, 19. detsembril

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu aselinnapea Liina Põld läheb tööle haridusministeeriumi

Haapsalu aselinnapea Liina Põld paneb uue aasta algusest ameti maha ja asub tööle haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna juhatajana.

Haapsalu ja Lihula ilutulestikust ei loobu

Kuigi mitu Eesti linna on loobunud aastavahetuse ilutulestiku korraldamisest, on nii Haapsalu kui ka Lihula elanikel võimalus maksumaksja raha eest taevasse lennutatud tulesära jälgida.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Rikkur
Rikkur
Olulisteks asjadeks raha ei ole, kuid ilutulestikuks ikka leiab? No olgu, korra aastas võib ju tähistada. Kuid mida me siis täpsemalt tähistame? Kas tähistame ühte üleliigset sotsiaalset konstruktsiooni uue aasta näol? Või hoopis seda, et maakoolidele ei jätku raha ega õpilasi avaliku sektori juhtide enda rumaluste, huvide ja tahtmatuse tõttu? Lääne elu andmetel lasid Lihula ja Haapsalu kahepeale 3600 eurot vastu taevast. Eeldades, et eelmisel ja sellel aastal on summa sama, siis on kolme aastaga kulutatud 10800 eurot. Kui nüüd jagada see läbi lasteaiakoha tasu tõusuga milleks on lähiajal näiteks Ridalas 7 eurot, siis oleks ühel kuul võimalik ~1550 inimese… Loe rohkem »
wpDiscuz