0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 14. novembril

Lääne Elu

info@le.ee

Lihula spordikool tekitab treenerites vastakaid tundeid

Lääneranna vallavalitsus soovib rajada spordikooli, mis koondaks kõik valla spordiringid; treeneritel on kooli rajamise suhtes erinevad seisukohad.

Kohtunike kogu taunis ropendamist vehklemisvõistlusel

Eesti meeste epeekoondise noorima liikme Ruslan Eskovi ebasportlik käitumine Sten Priinitsa suhtes Läänemaa meistrivõistlustel päädis kohtunike kogu hukkamõistuga, aga juba järgmisel nädalavahetusel peavad mõlemad mehed maailmakarikaetapil koos Eesti eest väljas olema.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz