Lääne Elu paberleht teisipäeval, 5. novembril

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kohus Rahumäe kaassüüdlaste üle algab detsembris

Eile peeti Haapsalu kohtumajas eelistungit Alpo Greebe üle, keda süüdistatakse läbi oma ettevõtte Oma Äri OÜ endisele Nõva vallavanemale Deiw Rahumäele valla raha omastamisele kaasaaitamises. Rahumägi ise läks prokuratuuriga kokkuleppele.

Osmussaarlased tahavad osta pargase

Kaubaveo takerdumine väikesaartele on paisunud nii suureks probleemiks, et riigihaldusminister Jaak Aab kutsub väikesaarte elanike pargasemure arutamiseks sel kuul kokku väikesaarte komisjoni. Mullu sügisel vedasid osmussaarlased lammastele-veistele mandrilt 300 heinarulli. Umbes sama kogus oleks vaja saarele vedada ka tänavu.

Piirsalu näiteringi liikmed käivad koos naermas

13 aastat tegutsenud Piirsalu näitering on küll Ristile kolinud, kuid on osalistele jätkuvalt koht, kus mõnusalt aega veeta. Ruumipuuduse tõttu kolis näitering Piirsalust poolteist aastat tagasi Ristile, tavaliselt teevad nad proovi kooli saalis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments