0

Kadaniku kinnistu detailplaneeringu kehtetuks tunnistamine

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavolikogu tunnistas 25.10.2019 otsusega nr 176 kehtetuks Rohukülas paikneva Kadaniku kinnistu detailplaneeringu.
Kadaniku kinnistu detailplaneering oli kehtestatud Ridala vallavolikogu poolt 17.05.2007 otsusega nr 203. Planeeringulahendus nägi ette jagada 6,02 ha suurune kinnistu 12ks elamukrundiks, määras kruntidele ehitusõiguse, tehnovõrkude ja -rajatiste asukohad. Kadaniku kinnistu detailplaneeringut ei ole asutud ellu viima. Detail­planeeringu kehtetuks tunnistamise ettepaneku tegi linnavalitsusele kinnistu omanik.

Haapsalu linnavolikogu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz