Aasta isa konkursile laekus rekordarv kandidaate

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Aasta isa Maanus Jõevee tütrepoeg Teniga. Eduard Laur
Möödunud aastal sai aasta isa tiitli Maanus Jõevee. Eduard Laur

Läänemaa aasta isa tiitlile laekus 11 avaldust. „Seda on rekordiliselt palju. Nii palju kandidaate pole kunagi varem olnud,” ütles SA Läänemaa koordinaator Ege Tatarmäe. Tatarmäe sõnul on esitatud isasid üle terve Läänemaa, Haapsalu linnast ja maalt. Tänavune aasta isa selgub tuleva nädala alguseks.

Varem valis Läänemaa aasta isa Lääne maavalitsus, alates eelmisest aastast teeb seda SA Läänemaa. Mullu sai aasta isa aunimetuse Maanus Jõevee Kullamaalt. Enne teda on tiitli pälvinud Kalle Orumaa, Toomas Räli, Tiit Seiton, Hannes Smitt ja Andres Paju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont
4 aastat tagasi

Aga miks ei valita aasta vallasisa ?? 🐇

Puda
4 aastat tagasi

Kindlasti valige paralepast Uimane. Tollel olla kõvasti tittesid vorpinud.