Haapsalu sotsiaalmaja korraldab vaimse tervise teemalise infopäeva 10. oktoobril kl 11–13.50.

Regina

regina@le.ee

Haapsalu sotsiaalmaja korraldab vaimse tervise teemalise infopäeva 10. oktoobril kl 11–13.50.
Eesmärgiks käsitleda vaimse tervise teemat meditsiini ja sotsiaal­töö vaatepunktist, jagada infot abivõimaluste kohta.
Oma mõtteid jagavad Haapsalu linnavalitsuse aselinnapea Kaja Rootare, Lääne-Nigula valla­valitsuse sotsiaal- ja hoolekande osakonna juhataja Mariel Kõrgemägi, Läänemaa haigla kliiniline psühholoog Moonika Bukotkin, sotsiaalmaja vanemtegevusjuhendaja Kätriin-Eliis Suurküla (sotsiaalmaja tänased võimalused erihoolekandes) ja sotsiaaltöötaja Annaliisa Täht (dementsete inimeste lähedaste tugigrupp Haapsalus).
Infopäev toimub sotsiaalmajas (Kastani 7).
Tulge kuulama!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments