0

Haapsalu sotsiaalmaja korraldab vaimse tervise teemalise infopäeva 10. oktoobril kl 11–13.50.

Regina

regina@le.ee

Haapsalu sotsiaalmaja korraldab vaimse tervise teemalise infopäeva 10. oktoobril kl 11–13.50.
Eesmärgiks käsitleda vaimse tervise teemat meditsiini ja sotsiaal­töö vaatepunktist, jagada infot abivõimaluste kohta.
Oma mõtteid jagavad Haapsalu linnavalitsuse aselinnapea Kaja Rootare, Lääne-Nigula valla­valitsuse sotsiaal- ja hoolekande osakonna juhataja Mariel Kõrgemägi, Läänemaa haigla kliiniline psühholoog Moonika Bukotkin, sotsiaalmaja vanemtegevusjuhendaja Kätriin-Eliis Suurküla (sotsiaalmaja tänased võimalused erihoolekandes) ja sotsiaaltöötaja Annaliisa Täht (dementsete inimeste lähedaste tugigrupp Haapsalus).
Infopäev toimub sotsiaalmajas (Kastani 7).
Tulge kuulama!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz