Innokas alustas teaduskoolina

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Innoka juhataja Angela Leppiku sõnul tahetakse teaduskooli rajamisega kasvatada Läänemaal uue tehnoloogiahuviliste põlvkonda. Foto Arvo Tarmula

Lastele robootika- ja infotehnoloogiateadmisi jaganud innovatsioonikeskus Innokas alustas sellest aastast tööd ka huvikoolina.

„Nüüd jagunevad lapsed kaheks: need, kes käivad huvikoolis, ja need, kes käivad lihtsalt oma vaba aega sisustamas,” selgitas tehnoloogiaõpetaja Annika Tammeleht. Tammeleht lisas, et ka viimane variant, tulla Innokasse aega veetma, jääb alles.

Tammeleht ütles, et kord nädalas peetavate huvikoolitundide ja tavapärase innovatsioonikeskuse külastamise peamine vahe on, et huvikoolis on õppekava ja -maks, mis sõltuvalt ringist on 20-28 eurot kuus. Neile lastele, kes tahavad käia Innokas niisama ajaviiteks, on osalustasu jätkuvalt 5 eurot kord.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ropka
4 aastat tagasi

vaata kui vägev – nüüd on siis innokast saanud äri. kas tõesti pole linnal seda viite euri et lastel oleks innokale vaba ligipääs.