Nelis-Naukase käratus võis tuua kaasa õpilase lahkumise

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Naiste epee MK-etapp Tallinna Mõõk. Helen Nelis-Naukas ja Katrina Lehis. Foto: Scanpix

Naiste epee MK-etapp Tallinna Mõõk. Helen Nelis-Naukas ja Katrina Lehis. Foto: Scanpix

Mullu Euroopa meistriks kroonitud Katrina Lehis loobus oma senisest treenerist, põhjendades seda sooviga olümpiale jõuda.

Lehist 16 aastat treeninud Helen Nelis-Naukas arvas, et viimaseks tilgaks karikas võis olla hoopis see, et ta tõstis sportlase peale häält.

„Ära roni!” põrutas treener Lehisele tänavu juulis vehklemise maailmameistrivõistlustel Ungaris keset matši.

Treeneri meelest võis see saada otsustavaks, miks Lehis sel teisipäeval ajalehtede vahendusel temast pärast 16 aastat kestnud koostööd lahti ütles.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tublid
4 aastat tagasi

eesti naised mölemad. Edu teile!

Tiit&Teet
4 aastat tagasi

Naaber on ilmselt naiskonna peatreeneriga koos tinistamas käinud, kuna jommis K.K just sellist hülgemöla levitas.

Roheline konn
4 aastat tagasi

Tondid haapsallased jälle platsis avaldamaks arvamust kes peaks turult õunad ära tooma, milline iseloom sobib kartuli võtmiseks, mida teha kui homme vihma sajab, kas Kristo majal on katus peal, kas mtü Kükametsa Muruniitjad juhiks on õige inimene ja kuidas ikkagi niiduki terade vahetamiseks raha kasutatakse… Ju oma elu ei paku piisavalt pinget kui on aega internetis “ma kuskilt kuulsin” stiilis Anonüümselt arvamust avaldada. Äkki Haapsalu turul müüakse uusi elusid? Selle juht müüb kõike – tip-top juht!

Katrin
4 aastat tagasi

Kes ei teaks väljendit “kala mädaneb peast”! EnGardele oleks vaja juhti, kes klubi reaalselt juhiks, mitte ei eputaks juhtimisega ega käiks oma 100 euroste annetuste eest olüpiakomiteelt autasusid välja lunimas. Minu teada just selle pärast lõpetas pikaajaline sponsor klubiga äsja koostöö. Ei imestaks, kui kogu see seltskond varsti kõige täiega laiali jookseks.

kodanik 66
4 aastat tagasi
Reply to  Katrin

Väga õige. Kogu seda klubi juhib Nelis-Naukas isiklikult, Saareväli on seal täiesti tühi kott.

Oponent
4 aastat tagasi

Naabrid ja mittenaabrid. Asjad tuleb treeneril ja treenitaval omavahel ära rääkida. See Helen ka naljakas, et solgiämbritega meedias vehib. Eks see võsuke kasvas pesast välja, tuleb uus ette võtta. Selline see treeneri elu kord on…

To naaber
4 aastat tagasi

Kas see võsuke, kes on Eesti Olümpiakomitee palgal ja saanud 5a 1400€ kuus ettevalmistustoetust? Maja ehitab? Oeh…

Uskumatud inimesed on saabunud kommenteerima.

naaber
4 aastat tagasi

äkki tahab Naukas täpsemalt rääkida, kuidas õpilase sponsoraha mitte sihipäraselt kasutab, maja ehitab ja võsukese võistlusi kinni maksab

Mitte naaber
4 aastat tagasi
Reply to  naaber

Tundub et oled teadja… Oma elu korras, elad teiste oma. Istud öösiti aknal ja jälgid piinliku täpsusega teiste tegemisi. Haige oled! Lisaks sobrad teiste rahakotis ja ka kindlasti prügis! Oma elu elada ei oska, aga teiste oma küll. Kibestunud ja paks, kes käia ei suuda ja kel sõpru pole. Oih! Ma ei tunne seda Nelist, aga sellised kommentaarid, kõnetavad!

Vehkleja
4 aastat tagasi

Oi, kui õrnad me oleme, üks käratus ja minema….muidugi ei ole see ju põhjuseks…

Mitte vehkleja
4 aastat tagasi
Reply to  Vehkleja

See on treeneri enda selgitus miks tema arvab, et lahti ütleb. Sellise selgitusega paneb teisi arvama, et tema on kannatanu ja nagu näha, see toimib. Vähemalt sinu puhul. Igavesti kerge on inimesi mõjutada. Ilmselgelt on see vale ja on teisi põhjuseid.

Mitte naaber
4 aastat tagasi
Reply to  Mitte vehkleja

Ilmselt on teisi põhjuseid, põhjused muide ei pruugi peituda ka mitte ainult treeneris vaid ka õpilases! Igal mündil on kaks poolt., võidab see kes paremini mõjutab, võidab see kes suudab tekitada ohvri tunde! Igal ühel on õigust arvamusele! Minuteada, ei ole see Katrina nii puhas Tüdruk midagi, aga see on tema südametunnistus, palju kuradi õnne talle. Minu arust lihtsalt mats, kes julgeb otsusi teha tagantselja! Argpüks! Ju poeti püksi ja osteti ära! Tubli! Co Katrina Co….

Jess
4 aastat tagasi
Reply to  Mitte naaber

Möla on vaba!

hdjs
4 aastat tagasi
Reply to  Mitte naaber

Pidevalt kaitsed ennast anonyymselt kui sinu kohta kirjutatakse. Aga ei peta 2ra. Hale.

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Mitte naaber

Vale! Võidab see, kes tegija!

Mina
4 aastat tagasi
Reply to  Vehkleja

Mis 1 käratus- haige arvamine, keegi isegi mitte lapsekesed ei jookse ühe käratuse pärast kuhugi ammugi siis veel tipp sportlane.
See Nelis on teada tuntud psühho lihtsalt hämmastav kui kaua lastakse tal kaagelda. Asi pole üldse spordis- inimene on igas eluhetkes jätis.