Haapsalu prügiveo hanke võitis Ragn-Sells

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Ragn Sellsi prügiauto. Foto: Urmas Lauri
Ragn Sellsi prügiauto. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu prügiveo hankel osales kaks pakkujat – Ragn-Sells ja Keskkonnateenused. Aselinnapea Innar Mäesalu ütles, et võitjaks tunnistati Ragn-Sells, kelle pakkumine oli konkurendi omast üle kolmandiku odavam.

„Hindadest me ei saa praegu veel rääkida, sest kümne päeva jooksul võib hanke tulemused vaidlustada. Enne seda me ei saa järgmisest aastast kehtima hakkavaid hindu veel välja öelda,” ütles Mäesalu.

Küll kinnitas ta, et hinnatõus saab olema väiksem, kui kardeti. „Osa teenuste hind tõuseb veidi rohkem, teistel vähem, aga me olime valmis palju suuremaks hinnatõusuks,” ütles Mäesalu.

Ta märkis, et kohati oli ka võrdlusbaas väga madal – praegu maksab näiteks eramajaomanikule prügiäravedu vaid 12 senti kord.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
4 aastat tagasi

Kahju, et Herr Mäesalu pole veel seniajani endale selgeks teinud millistest komponentidest prügihind koosneb. Prügi äravedu on ainult üks komponent prügihinnast.

herr Ligi
4 aastat tagasi

Mäesalu sõnavõtud on tõesti poolkoomilised. Selle põhjal teab Ragn-Sells nüüd taas varsti hindu kergitada.

K.S
4 aastat tagasi

Tore, et sa, mäesalu, ka hoopis suuremaks hinnatõusuks valmis olid…ainult milleks rääkida “meie” vormis? Mina küll hoopis suuremaks hinnatõusuks veel valmis ei ole…

Jess
4 aastat tagasi
Reply to  K.S

Meie tähendas linnavalitsuse vastavat osakonda, tarbijale ei tule jahmatavat hinnatõusu, linn doteerib vajadusel, kui liiga kõrgeks läheb. Paarkümmend senti kuus on igati õiglane hind pürgiveo eest ju!? Ei näe küll mõtet kiruda sellise asja pärast. Pask viiakse kodust minema paarikümne sendi eest ja ikka pole rahul, et nagu what!?!?!

kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Jess

No mida sa räägid? Paarkümmend senti kuus prügiveo eest, kas sa ikka arvestada ka oskad? Mina näiteks sain täna kortermajas prügiveo arve ja see oli veidi üle seitsme euro. Tahad sa öelda, et prügiveohind langeb kümneid kordi?

Jess
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Keegi ei käsi teil kortermajas elada. Enam ei ole nsvliit

Jess
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Ärge arvake, et majaomanikel kulusid vähem on, kui teil seal “mugavas” korteris.

EiMitte
4 aastat tagasi
Reply to  Jess

Kortermajas augustikuus 6.38. Meie pere prügikoguse kohta ei ole see küll üldsegi odav.

vaht
4 aastat tagasi
Reply to  Jess

Mis hind, 20 senti kuus? Praegugi kallim, äraveo kord maksab 12 senti. Linnatänava ääres ei saa prügikonteiner haiseda terve kuu, normaalne on kord nädalas vedu. Arvuta siis hinda. Muidugi ei ole seegi hirmkallis, aga täpsem võiksid ikkagfi olla, kui seletad hooga.