Katrina Lehis lõpetas koostöö Helen Nelis-Naukasega

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Katrina Lehis. Foto: Bizzi Team
Katrina Lehis. Foto: Bizzi/Trifiletti

Mullu Euroopa meistriks kroonitud epeevehkleja Katrina Lehis teatas, et lõpetab koostöö juhendaja Helen Nelis-Naukasega.

„Minu soov on jõuda olümpiale ja tunnen, et selleks on vaja muutust. Olen jälginud oma arengut ning analüüsinud oma võistluseid ja tulemusi. Minu soov on olla tipus. Praegu tunnen, et vajan treeningutele nii uut lähenemist kui ka motivatsiooni,” kirjutas Lehis meediale saadetud kirjas.

„Kas see muutus viib mind ka soovitud tulemuseni, seda näitab aeg – kui ma seda aga ei proovi, siis ma ei saagi seda kunagi teada. Järgnev otsus ei tulnud kergelt, aga see on minu võimalus liikuda edasi. Lõpetan koostöö oma treeneri Helen Nelis-Naukasega.”

Nelis-Naukas ütles Lääne Elule, et uudis tuli talle üllatusena. „Olen šokis,” ütles teenekas treener.

„Olen tänulik kõige eest, mis ta on minu jaoks nendel aastatel teinud,” jätkas Lehis. „Ükskõik, mis juhtub edasi – esimene treener jääb esimeseks treeneriks, tema on ladunud aluse minu sportlaskarjäärile. Veel kord aitäh, Helen!”

Lehis ei oska veel öelda, kellega koostööd jätkab. Läbirääkimised käivad mitme treeneriga nii Eestis kui ka välismaal. Otsuse oma tuleviku kohta teeb Lehis teatavaks hiljemalt nädala pärast.

24aastane Lehis ja Nelis-Naukas on teinud koostööd noorteklassidest peale. Ühise tee tipphetkeks kujunes kuldmedal mulluselt Novi Sadi EMilt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kay Moris
2 aastat tagasi

Tere päevast, ma olen nüüd üliõnnelik, sest sain just kätte oma 69 000 € laenu sellelt healt ettevõttelt – LAPO. Kui vajate kiirlaenu, võtke nendega ühendust. Võtke nendega kohe ühendust selle meili teel: ( lapofunding960@gmail.com ) või WhatsAppiga: +447883183014

3UES1H7 www.yandex.ru
4 aastat tagasi
Riina
5 aastat tagasi

Helen Nelis on hea treener. Katrinast on saanud tippsportlane. Tipp on väga kitsas ja enese realiseerimiseks on seal aega vähe. Et Katrina julgeb võtta riske, et ennast maksimaalselt realiseerida, on austust väärt. Mis juhtuma hakkab, ei tea keegi ette. Ka Katrina mitte. Toetagem Katrinat tema teel, et olümpiakuld tuleks Eestisse ja tema pikaajalist treenerit Helen Nelist, kes Katrina tipu jalamile viis. Vägevad naised mõlemad!

Heiki
5 aastat tagasi

Varsti hakkavad Naukase juurest lahkuma kõik kellel vähedegi mõistust. Proovige selle inimesega suhelda ja saate ühe minutiga aru kellega tegemist.Edu Katrin

hanschmitch
5 aastat tagasi
Reply to  Heiki

panin kogemata sulle miinuse ,aga kui saaks rohkem panna , oleks rohkem ladunud

Fänn
5 aastat tagasi

Väga julge otsus Katrini poolt. Helenil pole põhjust solvuda Katrini otsuse üle, vaid igati toetada Katrin püüdlusi edasise tee otsingul. Mõlemale tugevat närvi ja edu soovides.

Pook
5 aastat tagasi
Reply to  Fänn

Kes tuu Katrin on?

Kodanik
5 aastat tagasi

Igati õige otsus Katrini poolt. Selleks, et saavutada häid tulemusi tuleb selliseid raskeid otsuseid vastu võtta. Muutuseid on vaja!

Arvan
5 aastat tagasi

et õige otsus. Igatahes palju edu!