Galerii: Augustibluus sai avalöögi

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 13
Tänavuse Augustibluusi avas Autt of Office’i kontsert Africa pubi terassil

Augustibluus sai täna avalöögi Eesti ansambli Autt of Office kontserdiga Africa pubi terassil.

Autt of Office on 2002. aastast alates tegutsev Tartu bluusi- ja rokkbänd, kes esitas mahedamates toonides muusikat. Bänd valmistas spetsiaalselt selleaastaseks festivaliks pool-akustilise eestikeelse kava, mille hulgas leidub nii nende endi kui ka teiste Eesti autorite muusikat. Bändi koosseisu kuuluvad Urmas Kõrgesaar (kitarrid, vokaal), Eiko Kuusik (vokaal, akustiline kitarr), Aavo Valtna (löökriistad), Üllar Kärt (suupillid, kitarr) ja Peeter Jaska (basskitarr).

Tund aega hiljem esines samas kohas Eesti kooslus Josmarine, kelle palad on pärit džässi ja souli piirimailt.

Pealaval piiskopilinnuses algavad kontserdid kell 18, kui astub üles Läti ansambel Very Cool People, kelle muusikas leidub elemente ka rokkmuusikast ja hip-hopist.

Neile järgneb Moskvas tegutsev koosseis Backstage Band, kes tugineb 1960-70ndate bluusimuusikale.

Pärast neid esinemisi läheb pealaval põnevaks, sest kell 19.45 esineb Itaalia kooslus The Cyborgs, kes esineb keevitusmaskides ja tund aega hiljem Aki Kumar, kes on seganud India muusika ja bluusi.

Õhtu lõpetab spetsiaalseks Augustibluusiks kokkupandud kooslus, kus esinevad Teele Viira, Raul Ukareda ja Jan Uuspõld ning möödunud aasta USA parim bluusiartist Rick Estrin oma bändiga The Nightcats.

Bluusimuusikat jagub täna ka kuursaali ja kultuurikeskusesse.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments