6

Lääne Elu paberleht laupäeval, 3. augustil

Lääne Elu

info@le.ee

MEKi lagunevad hooned võivad tuua omanikule trahvi

Haapsalus suure trummi all asuvad Läänemaa Ehitusele kuuluvad endise mehhaniseeritud ehituskolonni ehk MEKi lagunevad hooned, mis on küll kuulutatud ohtlikeks, kuid vabalt turnima pääseb sinna igaüks.

Lea ja Hillar Pärksoni kiiksuga koduaed nagu segasumma suvila

Pärksonid on Mägari külas Mihkli talus rajanud 17 aastaga aia praktiliselt ilma rahata – see on omamoodi taaskasutuskeskus.

Lea ja Hillar Pärksoni aed on üks Läänemaa kaunimaid ja kandideerib presidendi 2019. aasta kauni kodu tiitlile.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
K.S
K.S

Mul on tunne, et rehadest ja ämbritest saame veel palju lugeda siit lehest… Aitäh, Linnavalitsus, et valisite just Nordlin Ehituse…

Sass S
Sass S

Ja nii algabki jälle üks ehitus , vähempakkumised va sellised !

Tohohh
Tohohh

Ei saa samuti aru, mismoodi neid hankeid linnaviletsus küll korraldab? Ammu oleks aeg see saamatu punt juba laiali lüüa!

punt
punt

Seadused ikka kõrgemal tehtud kui meie kohalikus linnavalitsuses. Valida tuleb odavaim pakkumine ja nii ongi. Vaatamata sellele, et selle firmaga oli jamasid nii promenaadil kui peatänaval. Nüüd siis algavad jamad juba enne ehituse algust
pihta.

Tohohh
Tohohh

Seadused küll, aga tähtajad ja sanktsioonid paneb paika ikka hanke korraldaja.

Arusaamatu
Arusaamatu

Muideks, kui uskuda aselinnapead, siis kool peaks valmima juba järgmise aasta maiks. Väheusutav, kui juba ehituse alguses hanke võitja end näole ei anna ja viivitab ehitamise algusega. Mida siis ka linnavalitsuse poolt palgatud objektijuht teeb, kui selgust ei anna? Kas kui nüüd veel korralik talv ka tuleb, siis linnavalitsus tuleb peatööettevõtjale vastu ning pikendab ehituse tähtaaega? Jabur ju? Alguses ei saa minema, pärast ei saa pidama…

wpDiscuz