3

Politsei: Haapsalus lõi üks mees teist

Kolmapäeval sai politsei teate, et Haapsalus lõi 75-aastane mees 67-aastast meest, kes sai viga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
uskmatu-toomas
uskmatu-toomas

Politsei tundub olevadki selle jäoks,et fikseerida kes kellele lõuga andis aga liiklus see pole nende asi .Soojade ilmadega on Vasikaholmi rannas palju suvitajad sh automajadega turiste aga sissesõit on pideval poolumbes sinna pargitud kõrvalmaja ehitajate autodega.
Politsei sõidab sealt mööda ca 20-30 korda päevas ! Miks on nii,et vaadatakse ei nähta,kuulatakse aga ei kuulda -sest nii on mugavam.

lilla
lilla

peaks olema , et tema lõi teda

nonii
nonii

Nomaeitea. Mis variandid veel on: naine lõi naist. Jõudu uudiste hankimisel!

wpDiscuz