Pinkideta bussipeatustes leiutavad inimesed ise istumisvõimalusi

Bussipeatus. Foto: Arvo Tarmula

Kurevere bussipeatus. Foto: Malle-Liisa Raigla

Kuigi bussipeatustes, mida kasutab päevas alla 30 inimese, ei pea olema ootepaviljoni, pinki ega prügikasti, on inimesed ise sellistesse pinkideta peatustesse istumisvõimalusi nuputanud.

Näiteks Saunja ja Ingküla bussipeatustesse on kohalikud toonud kaks puupakku ja asetanud nende peale laua. Kündamäe bussipeatuses saab istuda pikali pandud puupakul. Oonga bussipeatusse on keegi suisa pingi valmistanud, et oleks mugavam Haapsalu poole tulevat bussi oodata. Kureveresse aga on keegi jätnud plasttooli.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kelle
4 aastat tagasi

väljamöeldis see 30 inimest on? Lauslollus.

Maakas
4 aastat tagasi

Ah et siis üks-kaks inimest pole piisavalt inimesed, et nad.istuda võiks? Nii huvitavat lähenemist probleemile pole ma iial kuulnud. Kuidas need 30 inimest rohkem istumist väärt on?

Keevitaja
4 aastat tagasi

Kunagi võeti Tallinnas maha praktilise lahendusega tuultpidavad bussipaviljonid ning asendati need moodsate “läbitõmbe” tüüpi paviljonidega. Oleks võinud ju vanad paviljonid mõnele maapiirkonnale kinkida. Iseasi kas nad igasse kohta sobinud oleksid.

Ants
4 aastat tagasi

Ajaleht tõstatas olulise teema. Olen kirjutanud Haapsalu linna kodulehele (16 juunil rubriiki “teavita probleemist”), aga peale automaatvastuse pole mingit tagasisidet ja pinki ka ikka pole.

Puhkuste
4 aastat tagasi
Reply to  Ants

aeg…