Lääneranna vallas jalutama läinud laps leiti 1,5 km kauguselt

Lääne Elu

info@le.ee

Kolmapäeva õhtul otsisid politseinikud ja vabatahtlikud Lääneranna vallas kolmeaastast poissi, kes leiti kodust 1,5 km kauguselt, teatas Lääne prefektuur on Facebooki lehel.

Politsei sai kolmapäeval kella 17.30 paiku teate, et umbes tund aega varem oli Lääneranna vallas kadunud pereliikmega kodu lähedale metsa jalutama läinud kolmeaastane poiss. Kuna tegu oli nii noore lapsega ja läheduses asus ka veekogu, reageeris politsei sündmusele suurendatud jõududega.

Lisaks 25 politseiametnikule osales otsingutel kokku umbes 40 vabatahtlikku, nende hulgas jahimehed, kaitseliitlased ja lapse lähedased, samuti liitusid puhkusel viibivad politseinikud ja vabatahtlikud, kel olid kaasas ATVd. Kaasati ka politseikoerad ja reageerimisvalmis pandi helikopter.

Last otsiti kodu ümbruses, lähedalasuvast metsast ja ümbruskonna teedelt.

Kella 19 paiku leidsid väikese poisi otsingutel kaasa löönud külamehed. Poiss oli uidanud kodust umbes 1,5 kilomeetri kaugusele. Ehmatusega pääsenud poiss sai politseinikelt kaasa kallikaru ja ta toimetati tagasi pere juurde.

„Täname südamest lapse otsimisel kaasa löönud vabatahtlikke, kes nii suurte jõududega ja väga kiiresti meile appi tõttasid!” kirjutas Lääne prefektuur. „Nemad viimaks lapse ka leidsid ning nende abita võinuks otsingud kujuneda pikemaks.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments