0

Pääste: Linnamäel süttis autode kokkupõrkel väikebuss

Lääne Elu

info@le.ee


21. juunil kell 15.03 teatati häirekeskusele autotulekahjust Lääne-Nigula vallas Linnamäe külas. Väikebussi ja sõiduauto kokkupõrke tulemusel oli põlema süttinud väikebuss. Päästjad kustutasid tulekahju kell 16.22 ning likvideerisid süttimisohu ka teisel autol. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

23. juunil kell 00.30 teatati häirekeskusele järelevalveta jäetud lõkkest Haapsalu linnas Uus-Sadama tänaval. Päästjad kustutasid roostiku kõrval asunud järelevalveta lõkke.

23. juunil kell 12.25 teatati häirekeskusele tulekahjust Lääne-Nigula vallas Ehmja külas. Lõkkest oli põlema läinud metsaalune kulu umbes 200 m² ulatuses. Kulu süttis, kuna lõkke ümbert oli jäetud rohi niitmata ja lõkkease korrektselt ette valmistamata. Päästjad likvideerisid maastikupõlengu ning tegid elanikule selgitustööd ohutust lõkke tegemisest.

23. juunil kell 13.55 teatati häirekeskusele maastikutulekahjust Haapsalu linnas Raudtee tänaval. Päästjad kustutasid umbes 30 m² suurusel alal põleva metsaaluse pinnase kell 14. 10.

23. juunil kell 13.52 kutsuti päästjad Lääneranna valda Maade külla, kus Kolga looduskaitsealal on avastatud maastikupõleng. Päästjad tuvastasid umbes 0, 3 hektari suuruse maastikupõlengu ning kustutasid selle kell 13.52. 24. juunil kell 13.53 teatati, et samas kohas on uuesti kaks tulekollet, mille Tõstamaa päästjad kustutasid kell 15.13.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz