0

Haapsalu linnuse muuseumi kohvikuruumide rendikonkursil osalemise kutse

Avatar

Regina

regina@le.ee

SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid kutsub osalema restaureeritud Haapsalu linnuse kohvikuruumide ja väliterrassi rendikonkursil. Kohvikuruumid ja väliterrass antakse tähtajalisele rendile toitlustusasutuse pidamiseks.
Renditavate kohvikuruumide köögi pindala on 15,2 m², kohviku siseruumi pindala on 53 m², väliterrassi pindala on 169 m². Koos ruumidega antakse rendile kohviku inventar, sh köögitehnika, mööbel ja sööginõud 100 inimesele.
Kohviku rendileping sõlmitakse tähtajaga 1.07.2019–30.04.2021.
Pakkumus tuleb esitada hiljemalt 5. juunil kell 10.
Lisainfo, osalemistingimused ja kontakt: www.salm.ee.

SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz