0

Haapsalu tantsutrupp Iiriseõied lõpetas 13. hooaja

Lääne Elu

info@le.ee

Iiriseõied. Arvo Tarmula

Täna kell 14 andis Haapsalu kultuurikeskuses etenduse Haapsalu idamaine tantsutrupp Iiriseõied.

Idamaisesse tantsutruppi Iiriseõied on koondunud Läänemaa naised, kes armastavad tantsida hingele ja kehale ning kellel on kombeks oma esinemisega ka publikut rõõmustada.

Tänane kontsert tähistas Iiriseõite 13. hooaja lõppu. 13. hooaja jooksul on trupil olnud mitmeid juhendajaid ja õpetajaid. Iiriseõite praegune juhendaja Kairi Reinvee on rahvusvaheliselt aktiivne tantsuartist, koreograaf ja tantsuõpetaja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz