0

Pääste: Läänerannas põles põllul auto

9. mail kell 9.50 teatati häirekeskusele maastikupõlengust Lääne-Nigula vallas Kuijõe külas. Põles 3 lauavirna ning umbes 30m² kulu. Tulekahju sai tõenäoliselt alguse laupäeval 4.mail tehtud lõkkest, mis tugeva tuule tõttu uuesti hõõguma hakkas ja mille sädemed ümbruses kulu ja lauavirnad süütas. Tulekahju kustutati kell 17.05.

9. mail kell 11.40 teatati häirekeskusele, et Lääneranna vallas Tamba külas põleb põllul sõiduauto. Gaasiküttega auto oli sõitnud põllule ning sinna kinni jäänud ja põlema süttinud. Päästjad kustutasid põlengu, kuid auto hävines täielikult. Süttimise täpset põhjust hetkel teada ei ole.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz