HÕFFi ajal esinevad raamatukogus Mart Sander ja Marju Kõivupuu

Mart Sander esineb HÕFFi ajal Haapsalu raamatukogus. Foto: Urmas Lauri

Tänavuse Haapsalu õudus- ja fantaasia filmide festivali ajal esinevad Haapsalu raamatukogus Mart Sander ning Marju Kõivupuu.

Viimasel kahel HÕFFil uute õudusfilmidega üles astunud HÕFFi veteran Mart Sander toob sel aastal kõigile õudussõpradele kaasa uue raamatu „Kõhedad muinaslood“. Sellesse autori enda poolt illustreeritud novellikogusse on koondatud seitse lühemat või pikemat lugu – novellidest lühiromaanideni – mis pakuvad terve nädala jagu kõhedust ka siis, kui HÕFFi värinad on lõppenud.

Osa lugudest on ilmavalgust näinud inglise keeles, osa ilmunud erinevates kogumikes, osa on kirjutatud spetsiaalselt kogumiku tarbeks. Esitlust juhib Toomas Kolk, kes mängis peaosa Sanderi eelmisel HÕFFil esilinastunud õudusfilmis „Tegelikult“, mis on pälvinud neli võidudiplomit rahvusvahelistelt filmifestivalidelt.

Autor jagab autogramme ning ahjusoe raamat on saadaval kaks korda odavama hinnaga kui poelettidel, kuhu see jõuab alles 30. aprillil.

Mart Sander esitleb raamatukogu lugemissaalis neljapäeval, 25. aprillil kell 17.45.

Lisaks Sanderile esineb raamatukogus  27. aprill kell 15 folklorist Marju Kõivupuu loenguga „Kuu paistab, kooljas sõidab. Hirm ja õud Eesti rahvapärimuses ehk mida kartsid (kui kartsid) vanad eestlased ja nende võsukesed“.

Lisaks leiab HÕFFi eriprogrammist õudusjuttude hommiku lasteraamatukogus.

Tänavune HÕFF toimub sel nädalalõpul.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments