Pääste: Haapsalus ja Läänerannas põles kulu

Tulekahju kustutamine Espre külas. Foto: Päästeamet
Tulekahju kustutamine Espre külas. Foto: Päästeamet

Eile kell 14.58 teatati häirekeskusele maastikupõlengust Espre külas. Teataja oli visanud suitsukoni prahihunnikusse ning sellest süttis põlema ka prahihunnikut ümbritsev kulu. Põleng oli umbes 50 x 50 meetrisel maa-alal ning levis osaliselt ka võsastikku. Päästjad kustutasid tulekahju.

Kell 16.17 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalu linnas Tööstuse tänaval. Põles paarkümmend ruutmeetrit kulu ning mõned kännud. Tulekahju likvideeriti kell 16.40.

Kell 18.56 teatati häirekeskusele tulekahjust Lääneranna vallas Ridase külas. Ridase bussipeatuse taga, umbes 0,2 hektari suurusel alal, põlesid kulu ning kadakad. Päästjad likvideerisid põlengu kell 19.41.

Kell 19.08 teatati häirekeskusele, et Lääneranna vallas Lihula linnas Piiri bussipeatuse läheduses toimub maastikupõleng, mis levib kiiresti hoonete poole. Põles umbes 2 hektarit heinamaad, mille sisse jäi ka väike osa võsa ning metsa. Päästjad kustutasid põlengu koos kohalike inimestega kell 20.04.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments