Keskkonnakaitsjaid nõuavad suvist raierahu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Neli kuud raierahu jätaks metsamehed tööta. Urmas Lauri

Neli kuud raierahu jätaks metsamehed tööta. Urmas Lauri

Viimastel päevadel kütab kirgi vastasseis metsameeste ja loodusaktivistide vahel, mille tingis MTÜ Eesti Metsa Abiks avalik kiri keskkonnaministeeriumile.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Petitsioon
5 aastat tagasi
Kägu
5 aastat tagasi

Vanasti oli loomulik,et metsa raiuti talvel. Kuid nüüd on ahnus nii suur,et töö käib 24/7. Varsti on Eesti üks suur tundra, kui pidurit ei tõmmata.Ka tuleks kehtestada kõva tagatisraha, et tekiks tahtmine metsa uuesti istutada. Ka oleks maksuametil metsaärikatega kõvasti tööd.

just nii
5 aastat tagasi
Reply to  Kägu

Täiesti vale jutt hr.U.Lauri. Ükskord jäävad nad nagunii tööta, ja mitte ainult nüüd, kui soovitakse lindude elu ja pesitsust päästa. Põhjus on hoopis see, et ükskord on Eestimaa samahästi kui metsast lage (raieküpsest metsast) ja siis on arutul lageraiel lõpp ja metsamehed koos kalli tehnikaga nagunii tööta.
Võtke rahus 4raievaba kuud, las linnud paljunevad-siis on lootust ka veel50-100aasta pärast kevadist linnulaulu oodata ja kuulda.