Koolimuusikal tuleb viimast korda lavale

Lääne Elu

info@le.ee

Koolimuusikal. Foto Arvo Tarmula

Läänemaa ühisgümnaasiumi noortemuusikal „100 aastat koolielu” on viimast korda Haapsalu kultuurikeskuse laval kolmapäeval, 3. aprillil kell 19.

Ühisgümnaasium tõi mullu detsembris välja noortemuusikali „100 aastat koolielu”. Kolm etendust anti täissaalidele ja lavastusest räägiti hästi. 31 andekat noort inimest, hea bänd ja produktsioonitiim olid ka kiitust väärt.

Kuigi libreto aluseks on Haapsalu õpilaste, õpetajate ja kooli töötajate meenutused, on lavastuseks põimitud mälupildid koos väikeste kirjanduslike lisandustega täiesti universaalsed. Kõik, kes koolis käinud, mäletavad vähemalt mõnda neist: koolipidusid, esimesi armumisi, kartulipõllul või „vaibal” käimist, igatsust ulatuda raudse eesriide taha, uusi ja pöördesse viivaid vabaduse tuuli.

5. aprillil näeb muusikali Paides kooliteatrite üle-eestilisel festivalil.



Anneli Aken

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
valeühendus
5 aastat tagasi

Paberlehes oli viimase veeru rubriigis ikka praeguse muusikali foto, online versiooni on sattunud 2016. a “Valeühenduse” pilt.