Haapsalu sai raha Tallinna mnt, Jaama tänava ja Kiltsi tee rekonstrueerimiseks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jaama ringteed remonditi juba mitu aastat tagasi, sel aastal jõuab järg Jaama tänavani. Foto arhiiv

Sel aastal läheb Haapsalus remonti järjekordne lõik Haapsalu-Rohuküla maanteest, sest majandus- ja kommunikatsiooniministeerium (MKM) on otsustanud Tallinna maantee, Jaama tänava ja Kiltsi tee rekonstrueerimiseks.

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikmani sõnul taotles linn selle lõigu remondiks miljon eurot, kui ta ei osanud veel öelda, kas linna taotlus rahuldati täies mahus. Transiitteede tarbeks jagas MKM välja umbes 4,3 miljonit eurot.

Lisaks sellele sai Haapsalu toetust ka ettevõtlusega seotud teede korrastamiseks. Haapsalu taotles 100 000 eurot Oja tänava rekonstrueerimiseks. Kokku jagas MKM selles kategoorias välja umbes 900 000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Siret
5 aastat tagasi

Keeruline saada otsustest, mille tulemusena kistakse üles ja remonditakse teid, mis Haapsalus niigi võrreldes teiste tänavatega on niigi juba lausa ideaalkorras. Kaasa arvatud ka praegu remonditav Tallinna maantee lõik. Jaama oja sild taastati ka mõni aasta tagasi, Kiltsi tee samuti pole ei auklik ega künklik. Tamme tänav, Raudtee tänav, Kase tänav, Männiku tee, mis olid ennegi juba hullud ja nüüd seoses Tallinna maantee remondiga on seal juba kraatrid mitte augud-need jäävadki?!!! Sest linn vaeseke ei teadnud ju ka, et talv tuli ka see aasta ning soola alla raha ära läks.. Absurditeater musta huumori valdkonnas

linnakodanik
5 aastat tagasi

No ei saa ma sellest aru, mis Haapsalus ikka toimub? Kõik investeeringud, mille linn ette võtab, ei kannata vähematki kriitikat. Samas linnapea rahul, volikogu esimees selles virr-varris kandideerib k jällegi riigikokku. Meie, valijad kirume seesuguseid äppusid ja mis selle juures veelgi imelikum, jooksete valimispäeval valimiskastide juurde, et Karilaiu-Suklese nimega lipik kasti lasta. Kas, te valijad, ikka mõtlete ka, on teil haugi mälu või te ei näe, mis linnas toimub? No ei saa aru seesugustest linnaisadest, kes juba täna nutavad, et jaanuarikuu lumi on söönud linnaeelarvest kogu tänavhooldusraha, üle 250 tuhande euro. Kas te jälgite ka oma sõnu, mida suust välja… Loe rohkem »

Ilmar
5 aastat tagasi

Näpukaid juhtub ikka, aga “majandus- ja kommunikatsioonimuuseum” on täitsa andekas! 🙂

Zanders
5 aastat tagasi

Pool aastat remonditakse mitmesaja meetrist teelõiku…
Hitleri Saksamaa aegu ehitatud maanteed püsivad ilma remondita siiamaani.. 80 aastat…
Tekib põhjendatud küsimus….Kas Haapsalu linna juhivad aferistid või debiilikud.. ?

Linnuvaatleja
5 aastat tagasi
Reply to  Zanders

Pakun varjant 1 ja osad ka 2.

juss
5 aastat tagasi
Reply to  Linnuvaatleja

VARIANT!

Toslem
5 aastat tagasi

Mul on ettepanek. Las aselinnapea läheb kooli päriselt füüsikat õpetama, linn saadab olemasoleva järelvalve ülemere tagasi ja palkab asjatundjad ning projektile leitakse pädev projektijuht. Vaat siis ehk õnnestub üle pika aja raha eest ilma jamadeta korraliku ehitus saada. Siiani on raha eest saadud …. vt. LE Sarnased artiklid

Linnuvaatleja
5 aastat tagasi
Reply to  Toslem

Vikman on ehitustaevas samuti suur täht olnud. Küll pigem mördiööbikuna kui miljoniprojekti teostajana. Ilmselt sellepärast ka sanitaarremondist tema pädevus kaugemale ei ulatu…..

Imelik
5 aastat tagasi

Pange nüüd palun kokku see uudis ja paari päeva tagune- “Auklike tänavatega Haapsalu teedehoolduse eelarve läks juba lõhki”- ning öelge, milline on tulem?
Ütleks kuldsed sõnad koolipapalt “Kevades”- tehke pool rehkendust aga tehke see hästi!

vaesus ja tulemus kehvake
5 aastat tagasi
Reply to  Imelik

…ja kui tänasel päeval tehakse veel nii lühikest teed jupikaupa, siis head tulemust tulla ei saagi. On see riik, või on see omavalitsus, aga mingi jama on küll, kes ei suuda teed korraga valmis teha. Linna piirist Jaama ojani tulnuks korraga teha.

Imelik
5 aastat tagasi

Kui vaadata kuidas “projekte” ellu viiakse, siis jääb küll kummaline mulje. “Objektidel” enamus ajast tegevust ei toimu ja kui toimub, siis selle kvaliteet ja jõudlus tunduvad küsitavad. “Projektidele” tehtav eeltöö on kas puudulik, tegemata või ebakvaliteetne, kui “lahendusi” ja ka “rahastamist” peab leidma tegevuse käigus.
… arvan ma.