Kust saab kiiresti laenu?

Ave

ave@le.ee

Kust saab kiiresti laenu?

Kui küsida, milline laenuliik väljastatakse kõige kiiremini, siis selleks on tarbimislaen. Tarbimislaenud on võimalik oma pangakontole saada kas samal päeval või hiljemalt kahe päeva jooksul – sõltub laenuliigist.

Tarbimislaenud on näiteks kiirlaen ja väikelaen. Kiirlaenu saab kätte tunni ajaga, väikelaenu kas samal või järgmisel päeval.

Tarbimislaen on, nagu nimi ütleb, tarbimisvajaduste katmiseks mõeldud laen. Laenajate tagaside näitab, et populaarsemad tarbimisvajadused, mille tarvis laenatakse, on kodus remondi tegemine, auto parandamine, kodutehnika ostmine ning reisimine.

Kumb on odavam ja kiiremini kättesaadav – väikelaen või kiirlaen?

Rääkides laenude kontekstis odavusest, peame silmas laenu intressi, lepingutasu ja muid kulusid, mis laenu võtmisega kaasnevad. Väikelaen on enamasti madalama intressiga. Väikelaenude intressid jäävad vahemikku 7–25% ning kiirlaenude intressid 12–50%. Seega on väikelaen odavam.

Lepingutasu, mis on ühekordne makse lepingut sõlmides, on suurusjärgus 30–80 €. Väikelaenul on lepingutasu, kiirlaenul ei ole.

Kiirlaenu kasuks räägib asjaolu, et selle saab kiiresti kätte. Kiirlaenude pakkujad teevad väljamakseid mitu korda tunnis ning laen on võimalik kätte saada 15 minutiga. Lisaks on kiirlaenu taotlejale madalamad kriteeriumid kui väikelaenu taotlejale.

Kuidas on võimalik, et laenu antakse nii kiiresti?

Laene on võimalik kiiresti saada väga lihtsal põhjusel. Nimelt ei kasutata enam inimestest koosnevaid laenukomiteesid, kes taotlusi läbi vaatavad, vaid laenu taotlemine on automatiseeritud.

Laenu taotlemine käib nii: inimene täidab laenutaotluse (küsitakse tema sissetulekut ja väljaminekuid), pärast taotluse esitamist tõmbab arvutiprogramm erinevatest andmebaasidest laenutaotleja andmed ning võrdleb neid isikuga, kellele väljastatakse laenu. Kui andmed kattuvad, siis on tegu positiivse laenutaotlusega ning laen väljastatakse. Kogu protsess võtab aega 1 minuti.

Pärast positiivset laenutaotlust kantakse laen teie pangakontole. Sõltuvalt laenuliigist võib minna 15 minutit kuni 48 tundi.

Kust siis saab kiiresti laenu?

Laenud, mida saab kiiresti ja mis on soodsad, leiate siit – Xlaen.

Ärge unustage, et laenu võtmine on finantskohustus.

 

Christopher Tammet, Xlaenu looja, jurist

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Fatima Ahmed
3 kuud tagasi

Kuidas ma oma laenu sain? Tervitused kõigile, kes seda kommentaari loevad!!! Nimelt olen Fatima. Dubaist. Olen siin, et soovitada Sunshine’i laenufirma pingutusi, vajasin laenu oma arvete ja äritegevuse tasumiseks ning koondlaenu summat 300 000 AED ja niipea, kui võtsin Sunshine’i laenufirmaga ühendust eelmise nädala esmaspäeval ja reedel. noh, ma sain oma pangalt (pank Abu Dhabi Commercial Bank (ADCB)) hoiatuse, et nad kannavad raha minu pangakontole ja ma tahan, et kõik sellel saidil olevad inimesed võtaksid nüüd ühendust Sunshine’i laenufirmaga e-posti teel, kuidas seda teha. see saab laenu, sest ma sain neilt laenu ja olen väga rahul, nii et võtke nendega… Loe rohkem »

Mr Elijah
2 aastat tagasi

Head päeva härra/proua,

Selle sõnumiga teavitame teid, et laenukrediidiasutused pakuvad igat liiki L0ANS @ 2% aastamäära. Kas vajate mingisugust rahastamist? Äri, hüpoteek, isiklik jne. Kõik huvitatud taotlejad peaksid pöörduma tagasi USA VIA -sse
EMAIL: loancreditinstitutions00@yahoo.com
Helistage või lisage meile rakenduses: +393510483991

luigelaul
5 aastat tagasi

ämma kapist

Abc
5 aastat tagasi

Annan tagadiseta tagastamata laenu. Neljapäeviti südaöösel Viieristis.