1

Galerii: Kutsekoolis korraldati lahtiste uste päeva puhul võistlusi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

HKHK lahtiste uste päeval võistlesid kooli aulas teenindajad. Foto: Urmas Lauri

Kutsehariduskeskuse avatud uste päeval käis kooliga tutvumas paarsada õpilast nii Läänemaalt, Lõuna-Läänemaalt, Hiiumaalt ja Harjumaalt.

Täna avas Haapsalu kutsehariduskeskus oma uksed kõigile huvilistele, kes soovisid näha, kuidas õpitakse ja millist elu elatakse HKHK-s igapäevaselt. Päevakavasse kuulusid ringkäigud õppehoonetes, töökodades ja õpilaskodus, saadi osa erinevatest kutsevõistlustest ning digimängu kaudu õpiti tundma HKHK erialasid. Avatud oli ka fotonurk, kus sai jäädvustada oma külaskäigu Haapsalu kutsehariduskeskusse.

Kutsevõistlused toimusid kõigil kutsekeskhariduse erialadel ning tutvustasid õppimisvõimalusi põhikoolinoortele. Iga eriala tutvustasid HKHK õpilased, kes rääkisid, milliseid uusi teadmisi nad on omandanud ning kuidas toimub õppetöö ja praktika kutsekoolis ning ettevõtetes.

Fotod: Urmas Lauri

.
Fotod: Aile Nõupuu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kristo Poljakov
Kristo Poljakov

Äärmiselt häbiväärne ja kurb inimeste orjastamine… Selle asemel saab ehitada rahvalikud ühisrestoranid, mis on maksimaalselt automatiseeritud ja iseteenindusega…

wpDiscuz