100 aasta möödumine eestikeelsest gümnaasiumiharidusest Haapsalus

Lääne Elu

info@le.ee

Kylaline

info@le.ee

Head Haapsalu I keskkooli, Haapsalu gümnaasiumi, Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi ja Läänemaa ühisgümnaasiumi vilistlased ning endised ja praegused töötajad. Ootame teid laupäeval, 8. detsembril tähistama koos 100 aasta möödumist eestikeelsest gümnaasiumiharidusest Haapsalus.

Kokkutuleku ajakava
Kell 12–16 lahtiste uste päev Läänemaa ühisgümnaasiumis (F. J. Wiedemanni 15).
Kell 14 eestikeelsele gümnaasiumiharidusele Haapsalus pühendatud raamatu esitlus Läänemaa ühisgümnaasiumis.
Kell 16 aktus-muusikal Haapsalu kultuurikeskuses piletiga 10 €. Aktus-muusikali piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja internetis alates 1. novembrist ning kohapeal.
NB! Kohtade arv on piiratud. Teatrisaali täitumisel on võimalik osta samal päeval soodsam pilet hinnaga 5 € rõdusaali, kus kantakse muusikali üle otse-eetris.
Kell 19 koosviibimine Haapsalu põhikooli (Kuuse 1) majas. Uksed avatakse kell 18.30.

Iga kokkutulemine eeldab korraldamist ja korraldamine omakorda tekitab kulusid. Sünnipäevapeo osavõtutasu on 20 € ja kokkutulekupäeval 25 € (kohapeal arveldamine sularahas), mis sisaldab korraldamise kulusid, suupistelauda ning käepaela. Osavõtumaksu palume kanda SA HG.EDU.EE kontole EE672200221043025232. Selgitusse palun lisage oma lõpetamise aegne nimi, kool ja lõpetamise aasta või lennu number. Tasuda saab ka Haap­salu põhikooli ja Läänemaa ühisgümnaasiumi kantseleis. Enne 1967. aastat (k.a) lõpetanud vilistlastele ja õpetajatele-pensionäridele on osavõtutasu 10 €.
Sajandipikkune eestikeelne gümnaasiumiharidus Haapsalus nõuab ajaloolisi tagasivaateid. Kokkutulekul on võimalik osta kogumikku „Lend” hinnaga 10 €.
Selle koostamisel on kasutatud arhiivi- ja kooli muuseumi materjale ning vilistlaste ja pedagoogide mälestusi.

Palun levitage infot kokkutuleku kohta ka oma klassikaaslastele!
NB! Peole sissepääsu garanteerib käepael, mille saate 8. detsembril kultuurikeskusest alates kella 14.30st või Haapsalu põhikoolist alates kella 18.30st.

Kokkutuleku kontaktisik: Teele Jurtom, tel 5197 1334 või e-post teele.jurtom@haapsalulv.ee.

HG_haridus_100