Karilaid: mul oleks keeruline asuda Eesti Panga nõukogu liikmeks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmulai

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula
Keskerakonna aseesimees ja riigikogu õiguskomisjoni esimees Jaanus Karilaid ütles, et Eesti Panga nõukogu esimees Mart Laar on teinud talle ettepaneku Eesti Panga nõukogu liikmeks asumiseks, ent Karilaid peab seda sammu liiga keeruliseks, vahendas ERRi uudisteportaal.

Karilaid kirjutas kolmapäeval Eesti Päevalehe arvamusartiklis, et tänab Laari tehtud ettepaneku eest, kuid tal on keeruline Eesti Panga nõukogu liikmeks minna.

“Parlamendiliikmena tahaks olla võimalikult vaba oma tegutemistega, et ei oleks huvide konflikti. Nii VEB fondi küsimus kui ka rahapesu vastane võitlus, nendega tahaks edasi tegutseda sajaprotsendiliselt,” märkis Karilaid.

Karilaiu sõnul suhtub erakond tema Eesti Panga nõukokku minemisse positiivselt. “Ma olen Jüri Ratasega sellest rääkinud. Temaga vestlusest sain mina küll aru, et ta suhtus sellesse positiivselt,” lausus Karilaid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
juss
4 aastat tagasi

Küll sa lähed, kui partei nõuab! Teil ju oma arvamust ei tohi olla!

kaupo
4 aastat tagasi

nõukogu liikmed peavad läbima kapo kontrolli. lihtsalt muuseas