Haapsalu lasteraamatukogus tuleb värviline koolivaheaeg

Lääne Elu

info@le.ee

Sügisvärvid. Foto: Urmas Lauri
Sügisvärvid. Foto: Urmas Lauri

Sügisesel koolivaheajal leiab Haapsalu lasteraamatukogust (Wiedemanni 11) palju põnevaid tegemisi. Toimuvad traditsioonilised jutuhommikud, üleval on Glenda Sburelini imetabane näitus ja avaneb ka võimalus ise teistele raamatuid välja laenutada.

Laupäevadel, 20. ja 27. oktoobril kell 11 leiavad aset traditsioonilised jutuhommikud. Kõik vanuselt ja südamelt lapsed on oodatud lasteraamatukokku, kus veedame lugude seltsis umbes pool tundi. Enne või pärast on terve raamatukogutäis lugusid laste päralt – avastamiseks ja kaasa laenutamiseks.

Ühtlasi tähistame 20. oktoobril ettelugemise päeva, mille eesmärk on tõsta raamatu- ja lugemishuvi ning väärtustada ettelugemist.

Neljapäeval, 25. oktoobril kell 11 toimub „Pildi sisse minek“. Rändame Glenda Sburelini tööde imelistes maailmades ning proovime ka ise illustratsioonide loomisel kätt.

26. oktoobril on raamatukogupäevade raames külalislaenutajate päev „Vaata, kes laenutab!“ ning sel päeval on kell 11-16 lasteraamatukogu laenutuslett laste päralt. See annab lastele võimaluse raamatukogutööd proovida. Laenutajaks saab ennast registreerida lasteraamatukogus.

Liina Valdre, Lääne maakonna keskraamatukogu peaspetsialist lugejakoolituse alal

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments