Detailplaneeringute eskiislahenduste avalik arutelu

Kylaline

info@le.ee

Detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu

Reedel, 5.10.2018 kell 11 toimub Haapsalu linnavalitsuse 2. korruse saalis Herjava tee 1 krundi detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu.
Planeeritakse 4640 m2 suurust ärimaa sihtotstarbega hoonestamata kinnistut. Planeeringuga kavandatakse muuta Ridala vallavolikogu 16.07.2009 otsusega nr 434 kehtestatud Mardi detailplaneeringut Herjava tee 1 kinnistu osas ja määrata krundile arhitektuursed ja ehituslikud hoonestustingimused 30 m kõrguse mobiilimasti püstitamiseks, kommunikatsioonide põhimõttelised asukohad, liiklus ja parkimiskorraldus, haljastuse põhimõtted jms. Planeering vastab valla üldplaneeringule.
Eskiislahendusega saab tutvuda 21. septembrist kuni 4. oktoobrini Haapsalu linnavalitsuse fuajees ja linna kodulehel www.haapsalu.ee.

Detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu

Reedel, 5.10.2018 kell 15 toimub Haapsalu linnavalitsuse 2. korruse saalis Kalda tn 27 // 29 krundi detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu.
Planeeritakse 1580 m2 suurust elamumaa sihtotstarbega kinnistut. Planeeringuga kavandatakse jagada kinnistu kaheks elamukrundiks. Mõlemale krundile on planeeritud ehitusõigus ja hoonestustingimused ühele elamule ja ühele abihoonele. Olemasolevad elamud on lubatud lammutada. Planeeringuga määratakse kruntidele arhitektuursed hoonestustingimused, ehitus- ja keskkonnatingimused, kommunikatsioonide põhimõttelised asukohad, liiklus- ja parkimiskorraldus, haljastuse põhimõtted jms. Planeering vastab linna üldplaneeringule.
Eskiislahendusega saab tutvuda 21. septembrist kuni 4. oktoobrini Haapsalu linnavalitsuse fuajees ja linna kodulehel www.haapsalu.ee.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments