Galerii: klubi Hantel avas uue jõusaali

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 26

Wiedemanni spordihoones on nüüd ka eraldi kardiosaal. Foto: Lemmi Kann

Teisipäeva õhtul Wiedemanni spordihoones avatud klubi Hantel jõusaal on juba saanud esimesed kliendid.

Kuigi avamine toimus kitsamas ringis ja kutsutud olid jõusaali avamisega seotud partnerid-ettevõtjad, ilmus hiljem ukse taha ka kümmekond huvilist, kes tahtsid kohe uut spordisaali proovida. Tagasi neid ei saadetud.

Kolmapäeval enne tööpäeva lõppu oli külastajaid käinud kahekümne ringis. „Peamiselt noored, aga tööpäev pole veel ju ka lõppenud,” selgitas treeningklubi Hantel juht Paul Sarapuu.

Sarapuu ütles, et sisseelamisaeg on ühel jõusaalil tavaliselt paar kuud, mis tähendab, et jõulude paiku peaks maja juba rahvast täis olema.
„Näiteks Rakveres on neli jõusaali ja kõik on täis. Käivad kõik vanusegrupid noortest kuni pensionärideni. See võiks nii olla ka Haapsalus,” rääkis Sarapuu jõusaali avamisel.

Wiedemanni spordihoonet haldava Haapsalu Spordibaaside juht Tarmo Tuisk ütles, et taoliseks moodsaks jõusaaliks oli tagumine aeg ja loodetavasti hakkab see inimestele meeldima. Tuisk ja Sarapuu rõhutasid, et uue jõusaali mõte ei ole hakata spordihoone jõusaaliga konkureerima, vaid need täiendavad teineteist, sest saalide sisustus on mõeldud erinevatele sihtgruppidele.

„Ootame kõige rohkem just neid inimesi, kes pole mingil põhjusel seni julgenud jõusaali tulla. Uues jõusaalis on tänapäevased plokksüsteemid ja trenažöörid, mille kasutamisega saavad hakkama kõik,” kinnitas Sarapuu.

Fotod: Lemmi Kann

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uimane
5 aastat tagasi

Palju raskust on? Surun kõik ülesse.

ints
5 aastat tagasi

kus kohas see asub?

Pauliine
5 aastat tagasi

Seal jah kõik jõuka hundid pildil koos. Mõni vana testosterooni pump ka edvistama tulnud:) Edu

juss
5 aastat tagasi
Reply to  Pauliine

Jõukad,kes nendest? Ühtegi ei tea.