0

Tarekese lasteaia õueteed tehti korda

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Tarekese õueteede remont. Foto Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus laskis 37 tuhande euro eest remontida Tarekese lasteaia siseõue teed.

„Asfalteeriti jalgteed lasteaia ees ning külgedel ja paigaldati äärekivid. Samuti parandati liivakastialuseid ja remonditi vihmaveesüsteeme,“ ütles Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus. „Projekti maksumus oli 37 704 eurot ning raha tuli linnaeelarvest.“

Õueteed ehitas Rannavesi Ehitus OÜ. „Oleme ehitajatega väga rahul. Kõik soovid, mis meil olid, said arvestatud ja tulemus on väga ilus,“ ütles Tarekese lasteaia direktor Riima Velbre.

„Enne oli asfalt üsnagi kulunud, selles olid teravad kivid püsti. Kerge oli sellel kukkudes viga saada,“ ütles direktor. „Kanalisatsiooniluugid olid hirmsasti vajunud ja kuigi neid talvel sätiti, polnud see ikkagi päris see. Ja olid augud ja poriloigud. Enam ei ole.“

Direktori sõnul on nüüd ka haljastus kenam.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz