Muudatused bussiliikluses Valge Daami ajal

Kylaline

info@le.ee

Valge Daami aeg toob endaga kaasa liikluskorralduse muudatuse Haapsalu vanalinnas, mis omakorda tingib küllaltki suuri ümberkorraldusi ka bussiliikluses.
Valge Daami ajal, 23.–26. augustil 2018 suunatakse bussiliiklus Haapsalu vanalinnast eemale. Peatused Kalda, Vaba, Veetorni, Koidula, Haigla, Nurme ning Mihkli tänaval asuv ajutine peatus suletakse. Nurme tänavale enne Posti tänavat ja enne Metsa tänavat paigaldatakse ajutised peatused. Peatustes on reisijatele olemas vastav teade.

Muudatus puudutab järgmiste bussiliinide tööd:
• Maakonnaliinid nr 10, 22, 26, 33, 34, 34A, 35, 35A ja 36. Need liinid ei sõida Posti tänavale, mille tulemusena jäävad teenindamata peatused Kalda ja Veetorni. Bussid peatuvad ajutiselt Turu peatuses.
• Maakonnaliin nr 1 Kalda – Rohuküla. Liini alg- ja lõpp-peatuseks on Nurme tänavale peale Posti tänava ristmikku paigaldatud ajutine peatus. Teenindamata jääb ajutine peatus Mihkli tänaval ning Kalda ja Veetorni peatused.
• Maakonnaliin nr 2 Holmi – Uuemõisa. Liin ei sõida Posti tänavale, mille tulemusena jääb teenindamata ajutine peatus Mihkli tänaval ning Vaba, Kalda ja Veetorni peatused. Buss sõidab mõlemal suunal Jaama ja Kalda tänavate kaudu. Buss peatub ajutiselt Turu peatuses.
• Linnaliin nr 3, 3A Holmi – Ragn-Sells. Liin sõidab marsruudil Metsa – Nurme – Posti – Jaama – Kalda – Lahe. Teenindamata jääb ajutine peatus Mihkli tänaval ning Kalda, Haigla, Koidula ja Nurme peatused. Buss peatub Nurme tänavale paigaldatud ajutistes peatustes ja Turu peatuses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments