Lääne Elu paberleht neljapäeval, 26. juulil

Lääne Elu

info@le.ee

Suvekuumus ja Ameerika autod muutsid Haapsalu peatänava auklikuks

Haapsalu peatänava teekatte remont läheb planeeritust kallimaks, sest kõrvetav kuumus koostöös Ameerika autode paraadiga jätsid Posti tänavale oma sügavad jäljed, viidates taas linna nõrgale kohale – ajast ja arust sõiduteed.

Lääneranna vald saab uusi tänavavalgusteid

Lihula linn ja seitse Lääneranna valla küla saavad nüüdisaegse tänavavalgustuse. Endises Koonga vallas algavad ehitustööd juba lähiajal, endises Lihula vallas toimuvad suuremad tööd tuleval aastal.

Priit Eelmäe läheb Tartu kliinikumi juhtima

Oktoobrist hakkab senine Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse esimees Priit Eelmäe juhtima Tartu ülikooli kliinikumi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maastur
5 aastat tagasi

Villisega on täitsa suva ringi lasta. Haapsalu, maasturisõbralik linn!

Arvos
5 aastat tagasi

Ei märganud küll, et midagi kohutavat oleks.

Mina
5 aastat tagasi

Ei mäleta, et Haapsalu linna tänavad oleksid kunagi korrektsed olnud. See igaaastane pindamine on raha tuulde loopimine. Need tänavad asfalteeriti nõuka ajal ja vastavalt selleaegsetele oludele. Autosid oli kordades vähem ja tehnilised nõuded ajale vastavad. Hea näide on täna Luha tänav, niisugusele pinnasele asfalt maha pandigi. Lugupeetud asjapulgad tutvuge ja otsustage mida ja kuidas edasi toimetada.

Minale
5 aastat tagasi
Reply to  Mina

Sulle teadmiseks, et Luha tänav pole kunagi asfaltkatte all olnud. Vot nii…